Таг: ковид пропусница

ИТАЛИЈА СЕ СООЧУВА СО ПРОТЕСТИ И БЛОКАДИ ОТКАКО КОВИД ПРОПУСНИЦАТА СТАНА ЗАДОЛЖИТЕЛНА ЗА СИТЕ РАБОТНИ МЕСТА

ИТАЛИЈА СЕ СООЧУВА СО ПРОТЕСТИ И БЛОКАДИ ОТКАКО КОВИД ПРОПУСНИЦАТА СТАНА ЗАДОЛЖИТЕЛНА ЗА СИТЕ РАБОТНИ МЕСТА

Ковид пропусница од денеска е задолжителна за сите работни места во Италија, што би можело да доведе до протести и блокади, особено на транспортните р ...
СУДОТ ВО ХАГ ГИ ОТФРЛИ БАРАЊАТА ЗА УКИНУВАЊЕ НА КОВИД ПРОПУСНИЦАТА ВО ХОЛАНДИЈА

СУДОТ ВО ХАГ ГИ ОТФРЛИ БАРАЊАТА ЗА УКИНУВАЊЕ НА КОВИД ПРОПУСНИЦАТА ВО ХОЛАНДИЈА

Судот во Хаг ги отфрли барања за укинување на ковид пропусницата во Холандија, потребна за влез во ресторани, барови, музеи, театри и други јавни мест ...
СИТЕ ВРАБОТЕНИ ВО ЈАВНИОТ И ПРИВАТНИОТ СЕКТОР ВО ИТАЛИЈА ЌЕ МОРА ДА ИМААТ КОВИД ПРОПУСНИЦА

СИТЕ ВРАБОТЕНИ ВО ЈАВНИОТ И ПРИВАТНИОТ СЕКТОР ВО ИТАЛИЈА ЌЕ МОРА ДА ИМААТ КОВИД ПРОПУСНИЦА

Италија ќе воведе задолжителна ковид пропусница за сите вработени во јавниот и приватниот сектор, односно доказ за вакцинирање, прележан ковид-19 или ...
ИЗРАЕЛ ГИ ПРОШИРИ КОВИД РЕСТРИКЦИИТЕ И НА ТРИГОДИШНИ ДЕЦА ПОРАДИ ШИРЕЊЕТО НА ДЕЛТА СОЈОТ

ИЗРАЕЛ ГИ ПРОШИРИ КОВИД РЕСТРИКЦИИТЕ И НА ТРИГОДИШНИ ДЕЦА ПОРАДИ ШИРЕЊЕТО НА ДЕЛТА СОЈОТ

Сите кои имаат повеќе од три години ќе мора да приложат доказ за вакцинирање или негативен ПЦР тест при влез во затворени простори во Израел, додека з ...
ВО ЊУЈОРК ЌЕ СЕ БАРА ПОТВРДА ЗА ВАКЦИНИРАЊЕ ЗА ВЛЕЗ ВО РЕСТОРАНИ, ТЕРЕТАНИ И САЛИ

ВО ЊУЈОРК ЌЕ СЕ БАРА ПОТВРДА ЗА ВАКЦИНИРАЊЕ ЗА ВЛЕЗ ВО РЕСТОРАНИ, ТЕРЕТАНИ И САЛИ

Њујорк ќе биде првиот голем град во САД во кој ќе се бара потврда за вакцинирање за влез во ресторани, концертни сали и теретани, објави градоначалник ...
И ИТАЛИЈА ВОВЕДУВА КОВИД ПРОПУСНИЦА ЗА ВЛЕЗ ВО РЕСТОРАНИ, МУЗЕИ И СТАДИОНИ

И ИТАЛИЈА ВОВЕДУВА КОВИД ПРОПУСНИЦА ЗА ВЛЕЗ ВО РЕСТОРАНИ, МУЗЕИ И СТАДИОНИ

Италија е последната европска земја која воведува задолжителна ковид пропусница, што ќе стапи на сила на 6 август. Оваа мерка ќе им овозможи на сите ...
ТРИ МИЛИОНИ ФРАНЦУЗИ СЕ ПРИЈАВИЛЕ ЗА ВАКЦИНИРАЊЕ ЗА ТРИ ДЕНА ОТКАКО МАКРОН НАЈАВИ КОВИД ПРОПУСНИЦА ЗА КУЛТУРНИ И СПОРТСКИ НАСТАНИ

ТРИ МИЛИОНИ ФРАНЦУЗИ СЕ ПРИЈАВИЛЕ ЗА ВАКЦИНИРАЊЕ ЗА ТРИ ДЕНА ОТКАКО МАКРОН НАЈАВИ КОВИД ПРОПУСНИЦА ЗА КУЛТУРНИ И СПОРТСКИ НАСТАНИ

Нова ковид пропусница почна да се користи во Франција среде повторното ширење на коронавирусот. Од денеска, сите кои сакаат да одат во кино, музеј или ...
7 / 7 НАПИСИ