Таг: кризен штаб

1 2 3 4 10 / 35 НАПИСИ
ОПШТИНА ТЕТОВО БАРА ОД ВЛАДАТА ПОМОШ ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЈА НА УЛИЦИТЕ И ЗАЈАКНУВАЊЕ НА ПРОТИВПОЖАРНАТА ЕДНИЦА

ОПШТИНА ТЕТОВО БАРА ОД ВЛАДАТА ПОМОШ ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЈА НА УЛИЦИТЕ И ЗАЈАКНУВАЊЕ НА ПРОТИВПОЖАРНАТА ЕДНИЦА

На Тетово за два дена му се случија две големи катастрофи, првин градот го зафати силно невреме со голема поплава, а утредента голем пожар од досега н ...
ДА СЕ УКИНЕ НОСЕЊЕ МАСКИ ВО ЗАТВОРЕНО, ОДЛУЧИ И КРИЗНИОТ ШТАБ, ТРЕБА ДА РЕШИ ВЛАДАТА

ДА СЕ УКИНЕ НОСЕЊЕ МАСКИ ВО ЗАТВОРЕНО, ОДЛУЧИ И КРИЗНИОТ ШТАБ, ТРЕБА ДА РЕШИ ВЛАДАТА

Кризниот штаб на Владата ја прифати препораката на Комисијата за заразни болести да се укине носење маски во затворен простор. Исклучок ќе биде јавнио ...
УЧЕНИЦИТЕ СЕ ОСЛОБОДУВААТ ОД МАСКИ, ФАКУЛТЕТИТЕ ДА ПОЧНАТ СО ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО, ОДЛУЧИ КРИЗНИОТ ШТАБ НА ВЛАДАТА

УЧЕНИЦИТЕ СЕ ОСЛОБОДУВААТ ОД МАСКИ, ФАКУЛТЕТИТЕ ДА ПОЧНАТ СО ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО, ОДЛУЧИ КРИЗНИОТ ШТАБ НА ВЛАДАТА

Учениците од основните училишта да не носат маски, а факултетите да почнат со настава со физичко присуство, одлучи Главниот координативен кризен штаб ...
ИЗОЛАЦИЈАТА ЗА БОЛНИ ОД КОВИД-19 ДА СЕ НАМАЛИ НА 7 ДЕНА, Ѝ ПРЕДЛОЖИ КРИЗНИОТ ШТАБ НА ВЛАДАТА

ИЗОЛАЦИЈАТА ЗА БОЛНИ ОД КОВИД-19 ДА СЕ НАМАЛИ НА 7 ДЕНА, Ѝ ПРЕДЛОЖИ КРИЗНИОТ ШТАБ НА ВЛАДАТА

Изолацијата за болни од ковид-19 наместо 10 да биде 7 дена, предлага Главниот координативен кризен штаб. Оваа препорака до Владата е донесена на синоќ ...
ВТОРОТО ПОЛУГОДИЕ ДА ПОЧНЕ НА 1 ФЕВРУАРИ, ПРЕДЛАГА КРИЗНИОТ ШТАБ

ВТОРОТО ПОЛУГОДИЕ ДА ПОЧНЕ НА 1 ФЕВРУАРИ, ПРЕДЛАГА КРИЗНИОТ ШТАБ

Комисијата за заразни болести предлага второто полугодие од учебната година да почне на 1 февруари наместо на 20 јануари, поради состојбата со ковид-1 ...
ТЕТОВО БАРА ОНЛАЈН НАСТАВА ВО ПРВИТЕ ТРИ НЕДЕЛИ ОД СЕПТЕМВРИ И ЗАДОЛЖИТЕЛНИ ТЕСТОВИ ЗА НЕВАКЦИНИРАНИТЕ НАСТАВНИЦИ НА НИВНА СМЕТКА

ТЕТОВО БАРА ОНЛАЈН НАСТАВА ВО ПРВИТЕ ТРИ НЕДЕЛИ ОД СЕПТЕМВРИ И ЗАДОЛЖИТЕЛНИ ТЕСТОВИ ЗА НЕВАКЦИНИРАНИТЕ НАСТАВНИЦИ НА НИВНА СМЕТКА

Кризниот штаб на Општина Тетово после подолга пауза повторно денеска имаше седница од која, поради сериозната епидемиолошка состојба во Општината, е и ...
УЧЕБНАТА ГОДИНА ЌЕ ПОЧНЕ СО ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО СО ОДРЕДЕНИ ИСКЛУЧОЦИ, НАЈАВИ ВЛАДАТА

УЧЕБНАТА ГОДИНА ЌЕ ПОЧНЕ СО ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО СО ОДРЕДЕНИ ИСКЛУЧОЦИ, НАЈАВИ ВЛАДАТА

Владиниот кризен штаб одлучи наставата во основните и во средните училишта да почне и да се одвива со физичко присуство на учениците, како пред пандем ...
КРИЗНИОТ ШТАБ ПРЕДЛАГА СО ЗАКОН ДА СЕ ОГРАНИЧАТ ЦЕНИТЕ НА ПРИВАТНИТЕ БОЛНИЦИ ЗА ЛЕКУВАЊЕ КОВИД БОЛНИ

КРИЗНИОТ ШТАБ ПРЕДЛАГА СО ЗАКОН ДА СЕ ОГРАНИЧАТ ЦЕНИТЕ НА ПРИВАТНИТЕ БОЛНИЦИ ЗА ЛЕКУВАЊЕ КОВИД БОЛНИ

Главниот кризен штаб утре до Владата ќе поднесе предлог за изменa на Законот за здравствена заштита со која на приватните болници ќе им се ограничи ви ...
СТРАНЦИ КОИ ТРАНЗИТИРААТ НИЗ МАКЕДОНИЈА НЕ МОЖАТ ДА ИЗЛЕЗАТ ОД ЗЕМЈАВА ПОРАДИ ПОЛИЦИСКИ ЧАС И ЌЕ ОСТАНАТ НА ГРАНИЦА ДО САБАЈЛЕ

СТРАНЦИ КОИ ТРАНЗИТИРААТ НИЗ МАКЕДОНИЈА НЕ МОЖАТ ДА ИЗЛЕЗАТ ОД ЗЕМЈАВА ПОРАДИ ПОЛИЦИСКИ ЧАС И ЌЕ ОСТАНАТ НА ГРАНИЦА ДО САБАЈЛЕ

Српски граѓани и други странски државјани кои транзитираат низ Македонија, се жалат дека вечерва заглавиле на македонско-српската граница за излез од ...
СКРАТУВАЊЕ НА РАБОТНОТО ВРЕМЕ НА КАФЕАНИТЕ, ПОБАРА КРИЗНИОТ ШТАБ ВО ВЕЛЕС

СКРАТУВАЊЕ НА РАБОТНОТО ВРЕМЕ НА КАФЕАНИТЕ, ПОБАРА КРИЗНИОТ ШТАБ ВО ВЕЛЕС

Младите се заразуваат асимтоматски и потоа вирусот им го пренесуваат на повозрасните членови од семејството, поради што има сериозно зголемување на ко ...
1 2 3 4 10 / 35 НАПИСИ