Таг: Крсто Јовановски

ПОРАКАТА ОД САД ДОПОЛНИТЕЛНО ГИ ВОЗНЕМИРИ ВМРОВСКИТЕ ПРАТЕНИЦИ, БАРААТ МИЦКОСКИ ДА СЕ ДОГОВОРИ СО ЗАЕВ, А НЕ ДА ГИ ПРИТИСКА НИВ

ПОРАКАТА ОД САД ДОПОЛНИТЕЛНО ГИ ВОЗНЕМИРИ ВМРОВСКИТЕ ПРАТЕНИЦИ, БАРААТ МИЦКОСКИ ДА СЕ ДОГОВОРИ СО ЗАЕВ, А НЕ ДА ГИ ПРИТИСКА НИВ

САД побараа од лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски да создаде простор за пратениците да одлучат како ќе гласаат за уставните промени ослободени о ...
НЕ НЀ ПРИТИСКАЈТЕ ДА ГО СТИСНЕМЕ КОПЧЕТО, ЗАТВОРЕТЕ СЕ 5 ДЕНА СО МИЦКОСКИ И НАЈДЕТЕ РЕШЕНИЕ, МУ РЕЧЕ ЈОВАНОВСКИ НА ЗАЕВ

НЕ НЀ ПРИТИСКАЈТЕ ДА ГО СТИСНЕМЕ КОПЧЕТО, ЗАТВОРЕТЕ СЕ 5 ДЕНА СО МИЦКОСКИ И НАЈДЕТЕ РЕШЕНИЕ, МУ РЕЧЕ ЈОВАНОВСКИ НА ЗАЕВ

Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ Крсто Јовановски го повика премиерот Зоран Заев да не ги притиска пратениците да го притиснат копчето „за“ Предлогот за прист ...
ЌЕ ПУКНЕТЕ ОД МАКА ШТО НИЕ ГО РЕШИВМЕ ИМЕТО, А НЕ ВИЕ, МУ ОДГОВОРИ ЗАЕВ НА ПРАТЕНИКОТ ОД ВМРО-ДПМНЕ ЈОВАНОВСКИ

ЌЕ ПУКНЕТЕ ОД МАКА ШТО НИЕ ГО РЕШИВМЕ ИМЕТО, А НЕ ВИЕ, МУ ОДГОВОРИ ЗАЕВ НА ПРАТЕНИКОТ ОД ВМРО-ДПМНЕ ЈОВАНОВСКИ

Премиерот Зоран Заев рече дека ВМРО-ДПМНЕ ќе пукне од мака што СДСМ го решил името, а не тие, одговарајќи му на пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ Крсто Јованов ...
3 / 3 НАПИСИ