Таг: кружен тек

1 2 10 / 19 НАПИСИ
ПО ДВЕ ГОДИНИ ГРАД СКОПЈЕ ГО ЗАВРШИ КРУЖНИОТ ТЕК КАЈ „ХУБО“, ОД КЛУЧКАТА КАЈ МОМИН ПОТОК НЕМА АБЕР

ПО ДВЕ ГОДИНИ ГРАД СКОПЈЕ ГО ЗАВРШИ КРУЖНИОТ ТЕК КАЈ „ХУБО“, ОД КЛУЧКАТА КАЈ МОМИН ПОТОК НЕМА АБЕР

По две години градежни работи, Град Скопје деновиве конечно ја заврши изградбата на кружниот тех кај „Хубо маркет“ на еден од влезовите во главниот гр ...
КИЛОМЕТАРСКИ КОЛОНИ КАЈ МОМИН ПОТОК, ГРАД СКОПЈЕ 2 ГОДИНИ ГО ПРАВИ КРУЖНИОТ ТЕК, ОД КЛУЧКАТА НЕМА АБЕР

КИЛОМЕТАРСКИ КОЛОНИ КАЈ МОМИН ПОТОК, ГРАД СКОПЈЕ 2 ГОДИНИ ГО ПРАВИ КРУЖНИОТ ТЕК, ОД КЛУЧКАТА НЕМА АБЕР

Две години Град Скопје го прави кружниот тек кај „Хубо маркет“ и уште не е готов. Клучката пак кај Момин поток нема абер, градежните работи се во поче ...
КРУЖНИОТ ТЕК ВО БИТОЛА ЗА КОЈ СЕ ИСЕКОА ДРВЈА Е ПО ПРОЕКТ ОД 2014 ШТО ТАЛЕСКИ ГО СОПРЕ ПО ПРОТЕСТ НА ЖИТЕЛИТЕ, А КОЊАНОВСКИ ВЕЛИ ДЕКА Е ПРОЕКТ НА ГРАЃАНИТЕ

КРУЖНИОТ ТЕК ВО БИТОЛА ЗА КОЈ СЕ ИСЕКОА ДРВЈА Е ПО ПРОЕКТ ОД 2014 ШТО ТАЛЕСКИ ГО СОПРЕ ПО ПРОТЕСТ НА ЖИТЕЛИТЕ, А КОЊАНОВСКИ ВЕЛИ ДЕКА Е ПРОЕКТ НА ГРАЃАНИТЕ

Сечењето повеќе долгогодишни стабла од паркчето кај старата Ветеринарна станица во Битола за изградба на кружен тек, на кој ќе биде поставен споменико ...
ИСЕЧЕНИ ДРВЈАТА КАЈ ВЕТЕРИНАРНОТО ВО БИТОЛА ЗАРАДИ ИЗГРАДБАТА НА КРУЖЕН ТЕК

ИСЕЧЕНИ ДРВЈАТА КАЈ ВЕТЕРИНАРНОТО ВО БИТОЛА ЗАРАДИ ИЗГРАДБАТА НА КРУЖЕН ТЕК

Исечени се повеќегодишните дрвја кај поранешната Ветеринарна станица во Битола, на местото каде што ќе се гради новиот кружен тек со споменикот на Але ...
ОПШТИНА БИТОЛА ПЛАНИРА ДА ИЗГРАДИ КРУЖЕН ТЕК СО СПОМЕНИК НА АЛЕКСАНДАР ТУРУНЏЕВ КАЈ ВЕТЕРИНАРНАТА СТАНИЦА

ОПШТИНА БИТОЛА ПЛАНИРА ДА ИЗГРАДИ КРУЖЕН ТЕК СО СПОМЕНИК НА АЛЕКСАНДАР ТУРУНЏЕВ КАЈ ВЕТЕРИНАРНАТА СТАНИЦА

Споменикот на Алексанадр Турунџев, по шест години поминати во општинскиот двор, ќе биде поставен на кружниот тек кој Општина Битола наскоро планира да ...
ГРАД СКОПЈЕ ГО ГРАДИ КРУЖНИОТ ТЕК КАЈ „ХУБО МАРКЕТ“ ГОДИНА И ПОЛ И УШТЕ НЕ Е ГОТОВ, НЕМА АБЕР НИТУ КЛУЧКАТА КАЈ МОМИН ПОТОК

ГРАД СКОПЈЕ ГО ГРАДИ КРУЖНИОТ ТЕК КАЈ „ХУБО МАРКЕТ“ ГОДИНА И ПОЛ И УШТЕ НЕ Е ГОТОВ, НЕМА АБЕР НИТУ КЛУЧКАТА КАЈ МОМИН ПОТОК

Уште не е готов кружниот тек кај „Хубо маркет“ кој Град Скопје почна да го гради во јули 2021, односно пред година и пол. На оваа прометна крстосница ...
КАЈ МОМИН ПОТОК ДНЕВНО МИНУВААТ 25.000 ВОЗИЛА, СО КЛУЧКАТА КОЈА ВО ЈУНИ ЌЕ ПОЧНЕ ДА СЕ ГРАДИ МЕТЕЖОТ ЌЕ ГО НЕМА, РЕЧЕ ШИЛЕГОВ

КАЈ МОМИН ПОТОК ДНЕВНО МИНУВААТ 25.000 ВОЗИЛА, СО КЛУЧКАТА КОЈА ВО ЈУНИ ЌЕ ПОЧНЕ ДА СЕ ГРАДИ МЕТЕЖОТ ЌЕ ГО НЕМА, РЕЧЕ ШИЛЕГОВ

Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов денеска најави старт на проектот за изградба на клучката кај Момин поток и кружен тек кај „Хубо маркет“, со шт ...
СО КРУЖЕН ТЕК НА ДВЕ НИВОА ЌЕ СЕ РЕШАВА МЕТЕЖОТ ВО СООБРАЌАЈОТ КАЈ СКОПСКИ МОМИН ПОТОК

СО КРУЖЕН ТЕК НА ДВЕ НИВОА ЌЕ СЕ РЕШАВА МЕТЕЖОТ ВО СООБРАЌАЈОТ КАЈ СКОПСКИ МОМИН ПОТОК

Напролет ќе стартува изградбата на кружниот тек на две нивоа кај населбата Момин поток во Скопје. Владата на последната седница му додели 5 милиони де ...
КЛАВИРОТ ОД ПЛАСТИКА КОЈ ГО ПОСТАВИ ТАЛЕСКИ Е ТРГНАТ ОД КРУЖНИОТ ТЕК ВО БИТОЛА, НА НЕГОВО МЕСТО ЦВЕТНА ЛЕА

КЛАВИРОТ ОД ПЛАСТИКА КОЈ ГО ПОСТАВИ ТАЛЕСКИ Е ТРГНАТ ОД КРУЖНИОТ ТЕК ВО БИТОЛА, НА НЕГОВО МЕСТО ЦВЕТНА ЛЕА

Клавирот од плексиглас, поставен пред шест години на кружниот тек на улицата Васко Карангелевски во Битола, е отстранет, а на негово место градските к ...
НОВ АСФАЛТ ЗА ТЕОДОСИЈ ГОЛОГАНОВ КАЈ КЛУБ НА ПРАТЕНИЦИ И РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ВЛЕЗОТ ВО СКОПЈЕ КАЈ АВТОКОМАНДА, НАЈАВИ ШИЛЕГОВ

НОВ АСФАЛТ ЗА ТЕОДОСИЈ ГОЛОГАНОВ КАЈ КЛУБ НА ПРАТЕНИЦИ И РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ВЛЕЗОТ ВО СКОПЈЕ КАЈ АВТОКОМАНДА, НАЈАВИ ШИЛЕГОВ

Влезот на Скопје кај населбата Автокоманда ќе добие нов асфалт летово. Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов денеска најави реконструкција на нови у ...
1 2 10 / 19 НАПИСИ