Таг: кУНСТХАЛЕ

КОЛЕКЦИЈАТА НА СОЛИДАРНОСТА НА МСУ – СКОПЈЕ ИСПИША ИСТОРИЈА СО ИЗЛОЖБАТА ВО ВИЕНА

КОЛЕКЦИЈАТА НА СОЛИДАРНОСТА НА МСУ – СКОПЈЕ ИСПИША ИСТОРИЈА СО ИЗЛОЖБАТА ВО ВИЕНА

Музејот на современата уметност – Скопје (МСУ), синоќа испиша историја во Виена, со големото отворање во музејот Кунстхале на изложбата „Ниедно чувств ...
ВЕЧЕРВА ВО ВИЕНА СЕ ОТВОРА ИЗЛОЖБАТА НА ДЕЛА ОД ВРЕДНАТА КОЛЕКЦИЈА НА МСУ

ВЕЧЕРВА ВО ВИЕНА СЕ ОТВОРА ИЗЛОЖБАТА НА ДЕЛА ОД ВРЕДНАТА КОЛЕКЦИЈА НА МСУ

Вечерва во 19 часот во еден од најголемите европски културни центри, пре­стиж­на­та га­ле­ри­ја Кунстхале Виена, ќе се отвори изложбата на дела од вре ...
94 ДЕЛА ОД ЗБИРКАТА НА МСУ СКОПЈЕ ОД АПРИЛ ДО ЈАНУАРИ ЌЕ БИДАТ ИЗЛОЖЕНИ ВО КУНТСХАЛЕ ВО ВИЕНА

94 ДЕЛА ОД ЗБИРКАТА НА МСУ СКОПЈЕ ОД АПРИЛ ДО ЈАНУАРИ ЌЕ БИДАТ ИЗЛОЖЕНИ ВО КУНТСХАЛЕ ВО ВИЕНА

Деведесет и четири дела од вредната уметничка колекција на Музејот на современата уметност (МСУ) Скопје, за првпат ќе бидат претставени на 20 април во ...
ИЗБОР ОД ЗБИРКАТА НА МСУ СКОПЈЕ ВГОДИНА ЌЕ БИДЕ ИЗЛОЖЕНА ВО КУНСТХАЛЕ ВИЕНА

ИЗБОР ОД ЗБИРКАТА НА МСУ СКОПЈЕ ВГОДИНА ЌЕ БИДЕ ИЗЛОЖЕНА ВО КУНСТХАЛЕ ВИЕНА

Селекција на дела од вредната уметничка збирка на Музејот на современата уметност - Скопје (МСУ) на почетокот на следната година за првпат ќе биде пре ...
4 / 4 НАПИСИ