Таг: Лабуништа

БЕКТЕШИ НИ ВЕТИ ВОНРЕДЕН ИНСПЕКЦИСКИ НАДЗОР НА КАМЕНОЛОМИТЕ, ВЕЛАТ ЖИТЕЛИТЕ НА ЛАБУНИШТА ПО СРЕДБАТА СО ВЛАДАТА

БЕКТЕШИ НИ ВЕТИ ВОНРЕДЕН ИНСПЕКЦИСКИ НАДЗОР НА КАМЕНОЛОМИТЕ, ВЕЛАТ ЖИТЕЛИТЕ НА ЛАБУНИШТА ПО СРЕДБАТА СО ВЛАДАТА

Вонреден инспекциски надзор и решавање на проблемот со каменоломите, се ветувањата кои ги добија жителите на струшкото село Лабуништа на средбата со в ...
НАЈАВИЈА ПА СЕ ПРЕМИСЛИЈА, БОЈКОТ НА НАСТАВАТА ВО ЛАБУНИШТА НЕМА ДА ИМА ОТИ ВЛАДАТА ГИ ВИКНАЛА НА СОСТАНОК

НАЈАВИЈА ПА СЕ ПРЕМИСЛИЈА, БОЈКОТ НА НАСТАВАТА ВО ЛАБУНИШТА НЕМА ДА ИМА ОТИ ВЛАДАТА ГИ ВИКНАЛА НА СОСТАНОК

Жителите на струшкото село Лабуништа најавија бојкот на наставата во второто полугодие од учебната година, па се премислија оти Владата по вчерашната ...
УЧЕНИЦИТЕ ОД СТРУШКО ЛАБУНИШТА ОД УТРЕ ЌЕ ЈА БОЈКОТИРААТ НАСТАВАТА ОТКАКО ВЛАДАТА НЕ ГИ ЗАТВОРИ КАМЕНОЛОМИТЕ БЛИЗУ СЕЛОТО

УЧЕНИЦИТЕ ОД СТРУШКО ЛАБУНИШТА ОД УТРЕ ЌЕ ЈА БОЈКОТИРААТ НАСТАВАТА ОТКАКО ВЛАДАТА НЕ ГИ ЗАТВОРИ КАМЕНОЛОМИТЕ БЛИЗУ СЕЛОТО

Жителите на струшкото село Лабуништа ќе ја бојкотираат наставата во второто полугодие од учебната година и утре нема да ги пуштат своите деца на учили ...
ЕДНА ТРЕТИНА ОД ЖИТЕЛИТЕ НА ЛАБУНИШТА ИМА РЕСПИРАТОРНИ ЗАБОЛУВАЊА, СО ПРОТЕСТ ПОБАРАА ИТНО ЗАТВОРАЊЕ НА КАМЕНОЛОМИТЕ

ЕДНА ТРЕТИНА ОД ЖИТЕЛИТЕ НА ЛАБУНИШТА ИМА РЕСПИРАТОРНИ ЗАБОЛУВАЊА, СО ПРОТЕСТ ПОБАРАА ИТНО ЗАТВОРАЊЕ НА КАМЕНОЛОМИТЕ

Жителите од струшкото село Лабуништа денеска го блокираа магистралниот пат Струга-Дебар со барање да се затворат каменоломите под Јабланица кои се зак ...
4 / 4 НАПИСИ