Таг: лалиња

ГИ КУПИВМЕ СИТЕ ЛАЛИЊА ДА ИМ СЕ ЗАБЛАГОДАРИМЕ НА ЗДРАВСТВЕНИТЕ РАБОТНИЦИ, ХОЛАНДСКАТА АМБАСАДА СО ПОДАРОЦИ ЗА ДЕНОТ НА КРАЛОТ

ГИ КУПИВМЕ СИТЕ ЛАЛИЊА ДА ИМ СЕ ЗАБЛАГОДАРИМЕ НА ЗДРАВСТВЕНИТЕ РАБОТНИЦИ, ХОЛАНДСКАТА АМБАСАДА СО ПОДАРОЦИ ЗА ДЕНОТ НА КРАЛОТ

По повод Денот на кралот, холандскиот амбасадор во Скопје Дирк Јан Коп денеска подари 1.100 лалиња и стотина книги од холандски автори преведени на ма ...
ХОЛАНДСКАТА АМБАСАДА ЌЕ ИМ ПОДАРИ НАД 1.000 ЛАЛИЊА И КНИГИ ОД ХОЛАНДСКИ АВТОРИ НА ЗДРАВСТВЕНИТЕ РАБОТНИЦИ ЗА ДЕНОТ НА КРАЛОТ

ХОЛАНДСКАТА АМБАСАДА ЌЕ ИМ ПОДАРИ НАД 1.000 ЛАЛИЊА И КНИГИ ОД ХОЛАНДСКИ АВТОРИ НА ЗДРАВСТВЕНИТЕ РАБОТНИЦИ ЗА ДЕНОТ НА КРАЛОТ

Холандската амбасада во Скопје одлучи да им подари на македонските здравствени работници повеќе од 1.000 лалиња и поголем број преведени книги од хола ...
2 / 2 НАПИСИ