Таг: Лаудамоушн

ОСУМ ПОВРЕДЕНИ ОТКАКО ОТКАЖА МОТОР НА АВИОН ПРИ ПОЛЕТУВАЊЕ ВО ЛОНДОН

ОСУМ ПОВРЕДЕНИ ОТКАКО ОТКАЖА МОТОР НА АВИОН ПРИ ПОЛЕТУВАЊЕ ВО ЛОНДОН

Осум патници беа повредени откако на авион на „Лаудамоушн“ му откажа мотор при полетување на аеродромот „Стенстед“ во Лондон во петокот вечер. Авионот ...
„РАЈАНЕР“ СТАНА ЦЕЛОСЕН СОПСТВЕНИК НА АВИОКОМПАНИЈАТА НА НИКИ ЛАУДА

„РАЈАНЕР“ СТАНА ЦЕЛОСЕН СОПСТВЕНИК НА АВИОКОМПАНИЈАТА НА НИКИ ЛАУДА

„Рајанер“ објави дека ги откупил и преостанатите 25% од акциите на авиокомпанијата основана од Ники Лауда, „Лаудамоушн“. Сумата платена за оваа зделка ...
„ЛУФТХАНЗА“ ГИ ПОВЛЕЧЕ АВИОНИТЕ ШТО ГИ ПОЗАЈМИ НА „ЛАУДАМОУШН“ И СЕ СКАРА СО „РАЈАНЕР“

„ЛУФТХАНЗА“ ГИ ПОВЛЕЧЕ АВИОНИТЕ ШТО ГИ ПОЗАЈМИ НА „ЛАУДАМОУШН“ И СЕ СКАРА СО „РАЈАНЕР“

Откако „Лаудамоушн“ беше преземена од „Рајанер“, „Луфтханза“ го раскина договорот за деветте авиони што ѝ ги имаше дадено на заем на авиокомпанијата, ...
3 / 3 НАПИСИ