Таг: лаванда

ЛИЦАТА СО ПОПРЕЧЕНОСТИ ОД ВЕЛЕС ЌЕ ОДГЛЕДУВААТ ЛАВАНДА И ДРУГИ ЛЕКОВИТИ БИЛКИ

ЛИЦАТА СО ПОПРЕЧЕНОСТИ ОД ВЕЛЕС ЌЕ ОДГЛЕДУВААТ ЛАВАНДА И ДРУГИ ЛЕКОВИТИ БИЛКИ

Лица со церебрална парализа и нивните родители од Велес започнаа со садење и одгледување на лаванда и други лековити билки заради нивно социјално вклу ...
НОВИ ДОКАЗИ ДЕКА НА МОМЧИЊАТА ИМ РАСТАТ ЦИЦКИ ОД ЕСЕНЦИЈАЛНИ МАСЛА

НОВИ ДОКАЗИ ДЕКА НА МОМЧИЊАТА ИМ РАСТАТ ЦИЦКИ ОД ЕСЕНЦИЈАЛНИ МАСЛА

На претпоставената врска меѓу абнормалното растење на гради кај млади момчиња (гинекомастија) и употребата на масло од лаванда и масло од чајно дрво, ...
2 / 2 НАПИСИ