Таг: лепицанери

УГИНА ЕДЕН ОД ЛИПИЦАНЕРИТЕ, КУПЕНИ ЗА РАЗГЛЕДУВАЊЕ НА ПРОЕКТОТ „СКОПЈЕ 2014“

УГИНА ЕДЕН ОД ЛИПИЦАНЕРИТЕ, КУПЕНИ ЗА РАЗГЛЕДУВАЊЕ НА ПРОЕКТОТ „СКОПЈЕ 2014“

Угина еден од двата коњи липицанери кои беа купени за разгледување на проектот „Скопје 2014“. Вработените во ЈП „Паркови и зеленило“ кои се грижат со ...
ШИЛЕГОВ ТРИ ГОДИНИ НЕ МОЖЕ ДА ГИ ПРОДАДЕ КОЊИТЕ НА КОЦЕ ТРАЈАНОВСКИ ЗА „СКОПЈЕ 2014“

ШИЛЕГОВ ТРИ ГОДИНИ НЕ МОЖЕ ДА ГИ ПРОДАДЕ КОЊИТЕ НА КОЦЕ ТРАЈАНОВСКИ ЗА „СКОПЈЕ 2014“

Град Скопје не може да ги продаде коњите липицанери што ексградоначалникот Коце Трајановски ги купи за разгледување на проектот „Скопје 2014“. Двата л ...
2 / 2 НАПИСИ