Таг: личен шофер

„ЛИЧЕН ШОФЕР“ НУДИ УСЛУГА ДА ВЕ ОДНЕСЕ ДОМА СО ВАШАТА КОЛА АКО СТЕ ПИЈАНИ

„ЛИЧЕН ШОФЕР“ НУДИ УСЛУГА ДА ВЕ ОДНЕСЕ ДОМА СО ВАШАТА КОЛА АКО СТЕ ПИЈАНИ

„Личен шофер“ ќе ве земе од местото каде сте излезени и ќе ве однесе до дома за да не возите пијани. Во кафулињата и кафаните низ Скопје се делат ф ...
ПРАТЕНИКОТ ИЛИЈА ДИМОВСКИ ИМАЛ ЛИЧЕН ШОФЕР ОД ОПШТИНА ВЕЛЕС, КАЖА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КОЦЕВСКИ

ПРАТЕНИКОТ ИЛИЈА ДИМОВСКИ ИМАЛ ЛИЧЕН ШОФЕР ОД ОПШТИНА ВЕЛЕС, КАЖА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КОЦЕВСКИ

Градоначалникот на Општина Велес Аце Коцевски на првата прес конференција по преземањето на функција кажа дека пратеникот Илија Димовски користел општ ...
2 / 2 НАПИСИ