Таг: лични асистенти

ОПШТИНА ВЕЛЕС ОБЕЗБЕДИ ЛИЧНИ АСИСТЕНТИ ЗА СРЕДНОШКОЛЦИТЕ СО ПОПРЕЧЕНОСТИ ОВАА УЧЕБНА ГОДИНА

ОПШТИНА ВЕЛЕС ОБЕЗБЕДИ ЛИЧНИ АСИСТЕНТИ ЗА СРЕДНОШКОЛЦИТЕ СО ПОПРЕЧЕНОСТИ ОВАА УЧЕБНА ГОДИНА

Средношколците со попречености во Велес имаат лични асистенти во оваа учебна година, наспроти состојбата во остатокот од земјава, каде што тие се школ ...
ЛИЧНИ АСИСТЕНТИ ЌЕ ДОБИЈАТ 100 ЛИЦА СО ТЕЖОК ФИЗИЧКИ ХЕНДИКЕП, ОДЛУЧИ ВЛАДАТА

ЛИЧНИ АСИСТЕНТИ ЌЕ ДОБИЈАТ 100 ЛИЦА СО ТЕЖОК ФИЗИЧКИ ХЕНДИКЕП, ОДЛУЧИ ВЛАДАТА

Лични асистенти годинава ќе добијат 100 лица со тешка или најтешка физичка попреченост, како и лицата со целосно оштетен вид. Ваква одлука на денешнат ...
2 / 2 НАПИСИ