Таг: Лисабонска конвенција

СКОПЈАНИ ДЕНЕС СЕ ШВЕРЦУВААТ И ВО ЈСП И КАЈ ПРИВАТНИЦИТЕ, НЕМА КАРТИЧКИ НИ ВО БИЛЕТАРИТЕ НИ КАЈ ВОЗАЧИТЕ

СКОПЈАНИ ДЕНЕС СЕ ШВЕРЦУВААТ И ВО ЈСП И КАЈ ПРИВАТНИЦИТЕ, НЕМА КАРТИЧКИ НИ ВО БИЛЕТАРИТЕ НИ КАЈ ВОЗАЧИТЕ

Неперсонализирани картички од 150 денари за јавниот превоз во Скопје денес нема ниту во голем дел од билетарите. Пред една недела почна да ги снемува ...
МИТИНЗИ ПРЕД БИЛЕТАРИТЕ НА ЈСП „СКОПЈЕ“ ЗА ЕЛЕКТРОНСКИТЕ БИЛЕТИ

МИТИНЗИ ПРЕД БИЛЕТАРИТЕ НА ЈСП „СКОПЈЕ“ ЗА ЕЛЕКТРОНСКИТЕ БИЛЕТИ

Пред билетарите на Јавното сообраќајно претпријатие „Скопје“ со денови има луѓе собрани како на минитинзи за избори. Студентите и пензионерите изѕемна ...
2 / 2 НАПИСИ