Таг: локална власт

НЕМА АИР ОД ДЕВЕ БАИР

НЕМА АИР ОД ДЕВЕ БАИР

Миле, ми текна. А да им кажеме дека ги утнале елаборатите? ...
ВЛАДАТА ГИ ПРЕЗЕМА ОД ОПШТИНИТЕ ПЛАЖИТЕ ВО ОХРИД И СТРУГА

ВЛАДАТА ГИ ПРЕЗЕМА ОД ОПШТИНИТЕ ПЛАЖИТЕ ВО ОХРИД И СТРУГА

Наскоро државата ќе биде надлежна за плажите во Охрид и во Струга, најави денес во Охрид министерот за транспорт и врски Горан Сугарески и додаде дека ...
ВЕЛЕШКИТЕ ТАКСИСТИ БАРААТ ВОВЕДУВАЊЕ РЕД ИЛИ ЌЕ ПРОТЕСТИРААТ

ВЕЛЕШКИТЕ ТАКСИСТИ БАРААТ ВОВЕДУВАЊЕ РЕД ИЛИ ЌЕ ПРОТЕСТИРААТ

Легалните такси возачи од Велес револтирани од состојбата со такси превозот во градот се закануваат со протест, доколку до следната средба до надлежни ...
ПО НЕКОЛКУ ПРЕКОПУВАЊА И КРПЕЊА, СЕ НАЈАВУВА НОВА РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ГРАДСКИОТ КЕЈ ВО ОХРИД

ПО НЕКОЛКУ ПРЕКОПУВАЊА И КРПЕЊА, СЕ НАЈАВУВА НОВА РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ГРАДСКИОТ КЕЈ ВО ОХРИД

Градскиот кеј „Македонија“ во Охрид досега е повеќе пати прекопуван, крпен, а деновиве локалната власт најави дека се при крај активностите за почеток ...
ПОЛИЦИЈАТА НА ХАМБУРГ ИСПИТУВА КАКО СТОТИНА ФУНКЦИОНЕРИ ДОБИЛЕ ГРАТИСИ ЗА КОНЦЕРТОТ НА „РОЛИНГ СТОУНС“

ПОЛИЦИЈАТА НА ХАМБУРГ ИСПИТУВА КАКО СТОТИНА ФУНКЦИОНЕРИ ДОБИЛЕ ГРАТИСИ ЗА КОНЦЕРТОТ НА „РОЛИНГ СТОУНС“

Полицијата на Хамбург влезе во просториите на локалната власт и на агенција за организирање настани, откако се појавија обвинувања дека на локални фун ...
5 / 5 НАПИСИ