Таг: Љупчо Палевски - Палчо

КАФЕТО НА ОРБАН

КАФЕТО НА ОРБАН

Најстрашно е што наместо да направи саглам држава, власта нѐ доведе до дереџе иднината на државата да ни зависи од некоја промена на Устав за некоја з ...
НЕКАЗНИВОСТА ДОБИ ЛИК И ИМЕ

НЕКАЗНИВОСТА ДОБИ ЛИК И ИМЕ

Неказнивоста не е апстрактен поим, ниту гола фраза. Неказнивоста е убиство на дете. Неказнивоста во Македонија доби лик и име. Се вика Вања. Ако можем ...
ОБВИНИТЕЛСТВОТО ПОВЕДЕ ИСТРАГА ПРОТИВ ВОЗАЧОТ КОЈ ГО ПРЕВЕЗЕ ПАЛЕВСКИ ВО ТУРЦИЈА

ОБВИНИТЕЛСТВОТО ПОВЕДЕ ИСТРАГА ПРОТИВ ВОЗАЧОТ КОЈ ГО ПРЕВЕЗЕ ПАЛЕВСКИ ВО ТУРЦИЈА

Основното јавно обвинителство (ОЈО) Скопје почна истражна постапка за возачот Стефан Димковски кој го превезе од Србија во Турција Љупчо Палевски-Палч ...
КРИВИЧНА ПРИЈАВА И ЗА ЛИЦЕТО КОЕ ГО ВОЗЕШЕ ПАЛЕВСКИ ДО ТУРЦИЈА

КРИВИЧНА ПРИЈАВА И ЗА ЛИЦЕТО КОЕ ГО ВОЗЕШЕ ПАЛЕВСКИ ДО ТУРЦИЈА

Ќе биде поднесена кривична пријава и за Стефан Димковски кој го возеше убиецот на 14-годишната Вања Ѓорчевска, Љупчо Палевски-Палчо, од Србија до Турц ...
ПРИТВОР ОД 30 ДЕНА ЗА ТАТКОТО НА ВАЊА И ТРОЈЦАТА ОСОМНИЧЕНИ ЗА УБИСТВАТА

ПРИТВОР ОД 30 ДЕНА ЗА ТАТКОТО НА ВАЊА И ТРОЈЦАТА ОСОМНИЧЕНИ ЗА УБИСТВАТА

Притвор од по 30 дена добија таткото на убиената 14-годишна Вања Ѓорчевска од Скопје, Александар Ѓорчевски, и уште тројца осомничени поврзани со грабн ...
ВО ТУРЦИЈА Е УАПСЕН ЉУПЧО ПАЛЕВСКИ, ДИРЕКТНИОТ ИЗВРШИТЕЛ НА ГРАБНУВАЊЕТО И УБИСТВОТО НА ВАЊА, КАЖА СПАСОВСКИ

ВО ТУРЦИЈА Е УАПСЕН ЉУПЧО ПАЛЕВСКИ, ДИРЕКТНИОТ ИЗВРШИТЕЛ НА ГРАБНУВАЊЕТО И УБИСТВОТО НА ВАЊА, КАЖА СПАСОВСКИ

Љупчо Палевски - Палчо, креатор, планер, главeн координатор и директен извршител на грабнувањето и убиството на 14-годишната Вања Ѓорчевска, е лишен о ...
6 / 6 НАПИСИ