Таг: лустер

ВО БУЏЕТОТ НА БИТОЛА ПАК НЕМА ПАРИ ЗА ОФИЦЕРСКИ ДОМ И КОПАНКИ

ВО БУЏЕТОТ НА БИТОЛА ПАК НЕМА ПАРИ ЗА ОФИЦЕРСКИ ДОМ И КОПАНКИ

Владејачкото мнозинство во битолскиот Совет предводено од ВМРО-ДПМНЕ, повторно гласаше против да се издвојат пари од буџетот на Општината во 2017 за о ...
НЕ МОЖЕВМЕ СО ПУШКА ДА ГО БРАНИМЕ ОФИЦЕРСКИ ДОМ, ВЕЛАТ БИТОЛСКИТЕ ВЛАСТИ

НЕ МОЖЕВМЕ СО ПУШКА ДА ГО БРАНИМЕ ОФИЦЕРСКИ ДОМ, ВЕЛАТ БИТОЛСКИТЕ ВЛАСТИ

„Не можеме на секој објект да ставиме човек со пушка да го брани исто како што ’Комуналец’ не може да стави луѓе колку што можат битолчани да уништат ...
2 / 2 НАПИСИ