Таг: магаре

МИЛЕ КОНТРА

МИЛЕ КОНТРА

Лебот што го носат дома им е производ на злоба. Децата си ги хранат со пари од злоба направени. ...
ЗООЛОШКАТА ГРАДИНА ВО КАИРО НАСЛИКАЛА ЦРНИ ЛЕНТИ НА МАГАРЕ ЗА ДА ЛИЧИ НА ЗЕБРА

ЗООЛОШКАТА ГРАДИНА ВО КАИРО НАСЛИКАЛА ЦРНИ ЛЕНТИ НА МАГАРЕ ЗА ДА ЛИЧИ НА ЗЕБРА

Зоолошката градина во Каиро негираше дека насликале црни ленти на магаре за да изгледа како зебра, откако фотографија од животното се прошири на интер ...
ВО ОХРИДСКО ВЕЛЕСТОВО МЕЃУ ХАЦИЕНДИТЕ ЌЕ СЕ ОДГЛЕДУВААТ ИНТЕЛИГЕНТНИ МАГАРИЊА

ВО ОХРИДСКО ВЕЛЕСТОВО МЕЃУ ХАЦИЕНДИТЕ ЌЕ СЕ ОДГЛЕДУВААТ ИНТЕЛИГЕНТНИ МАГАРИЊА

Охридското село Велестово, сместено во подножјето на Галичица, пред четири децении беше познато по тоа што странците, особено Холанѓаните, до него доа ...
СО МАЗГА, КОЊ И ТРАДИЦИОНАЛНА ХРАНА ТРГНА ЕКСПЕДИЦИЈАТА ПО ЛИНИЈАТА НА МАКЕДОНСКИОТ ФРОНТ ОД ПРВАТА СВЕТСКА ВОЈНА

СО МАЗГА, КОЊ И ТРАДИЦИОНАЛНА ХРАНА ТРГНА ЕКСПЕДИЦИЈАТА ПО ЛИНИЈАТА НА МАКЕДОНСКИОТ ФРОНТ ОД ПРВАТА СВЕТСКА ВОЈНА

Со мазга и коњ денес од Француските гробишта во Битола тргна повеќечлената француско-македонска експедиција долж линијата на некогашниот Македонски фр ...
ФРАНЦУЗИ СО МАГАРЕ И МАЗГА ЌЕ ПОМИНАТ 240 КИЛОМЕТРИ ПО ЛИНИЈАТА НА МАКЕДОНСКИОТ ФРОНТ ОД ПРВАТА СВЕТСКА ВОЈНА

ФРАНЦУЗИ СО МАГАРЕ И МАЗГА ЌЕ ПОМИНАТ 240 КИЛОМЕТРИ ПО ЛИНИЈАТА НА МАКЕДОНСКИОТ ФРОНТ ОД ПРВАТА СВЕТСКА ВОЈНА

Францускиот дипломат и писател Емануел Рембер и новинарот и историчар Емануел Ешт придружувани од планинарскиот водич Петар Нолев со магаре и мазга во ...
ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА КАВАДАРЦИ СЕ КАЧИ НА МАГАРЕ, ЏОЛОМАРИТЕ ГИ ИЗБРКАА ЛОШИТЕ ДУХОВИ ОД ТИКВЕШИЈАТА

ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА КАВАДАРЦИ СЕ КАЧИ НА МАГАРЕ, ЏОЛОМАРИТЕ ГИ ИЗБРКАА ЛОШИТЕ ДУХОВИ ОД ТИКВЕШИЈАТА

Претседателот на Советот на Општина Кавадарци Ристо Сакалиев денеска се качи на магаре во кавадаречкото село Бегниште, на прославата на Василица со тр ...
6 / 6 НАПИСИ