Таг: мајмуни

МАЈМУНИ ВО САН ДИЕГО ПРИМИЈА ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА ВАКЦИНА ПРОТИВ КОВИД-19 РАЗВИЕНА ЗА ЖИВОТНИ

МАЈМУНИ ВО САН ДИЕГО ПРИМИЈА ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА ВАКЦИНА ПРОТИВ КОВИД-19 РАЗВИЕНА ЗА ЖИВОТНИ

Неколку големи мајмуни од зоолошката градина во Сан Диего примија експериментална вакцина против ковид-19 развиена за животни по појавата на коронавир ...
МАЈМУНИ УКРАЛЕ ПРИМЕРОЦИ ОД КРВ НА ПАЦИЕНТИ КОИ СЕ ТЕСТИРААТ НА КОРОНАВИРУС

МАЈМУНИ УКРАЛЕ ПРИМЕРОЦИ ОД КРВ НА ПАЦИЕНТИ КОИ СЕ ТЕСТИРААТ НА КОРОНАВИРУС

Група мајмуни украла примероци од крв на пациенти кои се тестираат на коронавирус во владина болница во индиската сојузна држава Утар Прадеш. „Инци ...
СО ГУМИТЕ КОИ ГИ ЗАПЛЕНИ ОПШТИНА КАРПОШ СЕ ПРАВАТ ЛУЛАШКИ ЗА МАЈМУНИТЕ ВО ЗООЛОШКА

СО ГУМИТЕ КОИ ГИ ЗАПЛЕНИ ОПШТИНА КАРПОШ СЕ ПРАВАТ ЛУЛАШКИ ЗА МАЈМУНИТЕ ВО ЗООЛОШКА

Лулашки и други реквизити се прават од гумите кои Општина Карпош ги заплени во населбата Нерези мината недела. Од Зоолошката градина велат лулашките о ...
3 / 3 НАПИСИ