Таг: Македонската радио телевизија

И ПОКРАЈ РЕИЗБОРОТ, ЦВЕТКОВСКИ ЌЕ ОСТАНЕ ДИРЕКТОР НА МРТВ ДО ДОНЕСУВАЊЕТО НА НОВИОТ ЗАКОН, НАЈАВИ ВЛАДАТА

И ПОКРАЈ РЕИЗБОРОТ, ЦВЕТКОВСКИ ЌЕ ОСТАНЕ ДИРЕКТОР НА МРТВ ДО ДОНЕСУВАЊЕТО НА НОВИОТ ЗАКОН, НАЈАВИ ВЛАДАТА

Владата се огради од повторниот избор на Марјан Цветковски за директор на Македонската радио телевизија (МРТ), додавајќи дека тоа е одлука на нејзинио ...
ЌЕ ГИ ПОНИШТИМЕ ОДЛУКИТЕ НА МРТВ ЗА СУБВЕНЦИИ ЗА ПЕСНИ, РЕЧЕ АЛАЃОЗОВСКИ

ЌЕ ГИ ПОНИШТИМЕ ОДЛУКИТЕ НА МРТВ ЗА СУБВЕНЦИИ ЗА ПЕСНИ, РЕЧЕ АЛАЃОЗОВСКИ

Незаконски биле донесени одлуките по конкурсите за финансирање на песни според Законот за поддршка на домашната музичка продукција, чиј носител била М ...
2 / 2 НАПИСИ