Таг: Малме

ВЕЛЕШАНЕЦОТ ЛАМЊОВ ДЕЛ ОД ЦИРКУС-ОПЕРАТА НА ФИЛИП ГЛАС КОЈА ВЧЕРА ИМАШЕ ПРЕМИЕРА ВО МАЛМЕ

ВЕЛЕШАНЕЦОТ ЛАМЊОВ ДЕЛ ОД ЦИРКУС-ОПЕРАТА НА ФИЛИП ГЛАС КОЈА ВЧЕРА ИМАШЕ ПРЕМИЕРА ВО МАЛМЕ

Во Малме, Шведска, вчеравечер беше изведена премиерата на „Циркуски денови и ноќи“ на еден од најзначајните современи композитори, Американецот Филип ...
СТАТУАТА НА ИБРАХИМОВИЌ ВО МАЛМЕ ПОСТОЈАНО СЕ ОШТЕТУВА ОТКАКО ТОЈ КУПИ АКЦИИ НА РИВАЛСКИ КЛУБ

СТАТУАТА НА ИБРАХИМОВИЌ ВО МАЛМЕ ПОСТОЈАНО СЕ ОШТЕТУВА ОТКАКО ТОЈ КУПИ АКЦИИ НА РИВАЛСКИ КЛУБ

Статуата на Златан Ибрахимовиќ во Малме беше вандализирана по четврти пат во последните неколку недели откако тој купи акции на ривалски клуб. Нара ...
ЦРВИ, ФЕТУСИ, ПЕНИС ОД БИК И СКАПАНА РИБА СЕ НА МЕНИТО ВО МУЗЕЈОТ НА ГАДНИ ЈАДЕЊА ВО МАЛМЕ

ЦРВИ, ФЕТУСИ, ПЕНИС ОД БИК И СКАПАНА РИБА СЕ НА МЕНИТО ВО МУЗЕЈОТ НА ГАДНИ ЈАДЕЊА ВО МАЛМЕ

Сок од овчи очи, мадиња од бик, сирење со црви, американско пиво од корен, ова се само дел од производите кои се сметаат за вкусни во некои култури, а ...
3 / 3 НАПИСИ