Таг: Мапа на културата

1 2 10 / 11 НАПИСИ
150 УЧЕСНИЦИ УЖИВАА ВО УБАВИНИТЕ НА КРУШЕВО НА ТУРАТА НА „ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“

150 УЧЕСНИЦИ УЖИВАА ВО УБАВИНИТЕ НА КРУШЕВО НА ТУРАТА НА „ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“

„Еуролинк осигурување“ во саботата организираше еднодневна посета на Крушево, како дел од програмата „Мапа на културата“, на која дојдоа 150 учесници. ...
БЕСПЛАТНА ЕКСКУРЗИЈА ВО КРУШЕВО СО „ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“, ПРИЈАВУВАЊЕ ДО 17 СЕПТЕМВРИ

БЕСПЛАТНА ЕКСКУРЗИЈА ВО КРУШЕВО СО „ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“, ПРИЈАВУВАЊЕ ДО 17 СЕПТЕМВРИ

Бесплатна еднодневна екскурзија на 21 септември за посета на Крушево организира компанијата „Еуролинк осигурување“ во рамки на активноста „Мапа на кул ...
150 УЧЕСНИЦИ ЈА СЛУШНАА ЛЕГЕНДАТА ЗА ВЕВЧАНИ НА ТУРАТА НА „ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“

150 УЧЕСНИЦИ ЈА СЛУШНАА ЛЕГЕНДАТА ЗА ВЕВЧАНИ НА ТУРАТА НА „ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“

„Еуролинк осигурување“ во саботата организираше еднодневна екскурзија со посета на селото Вевчани, како дел од активноста „Мапа на културата“, на која ...
БЕСПЛАТНА ЕКСКУРЗИЈА ЗА 150 ЛУЃЕ ВО ВЕВЧАНИ СО „ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“

БЕСПЛАТНА ЕКСКУРЗИЈА ЗА 150 ЛУЃЕ ВО ВЕВЧАНИ СО „ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“

Бесплатна еднодневна екскурзија на 1 јуни за посета на Вевчани организира компанијата „Еуролинк осигурување“ во рамки на активноста „Мапа на културата ...
150 УЧЕСНИЦИ ЈА ДОЗНАА ИСТОРИЈАТА НА ЛЕСНОВСКИОТ МАНАСТИР НА ТУРАТА НА „ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“

150 УЧЕСНИЦИ ЈА ДОЗНАА ИСТОРИЈАТА НА ЛЕСНОВСКИОТ МАНАСТИР НА ТУРАТА НА „ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“

„Еуролинк осигурување“ реализираше еднодневна екскурзија до Лесновскиот манастир, како дел од програмата „Мапа на културата“, за која се пријавија око ...
БЕСПЛАТНА ТУРА ВО ЛЕСНОВСКИОТ МАНАСТИР СО „ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“

БЕСПЛАТНА ТУРА ВО ЛЕСНОВСКИОТ МАНАСТИР СО „ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“

Бесплатна еднодневна екскурзија на 22 септември за посета на Лесновскиот манастир организира компанијата „Еуролинк осигурување“ , во рамки на активнст ...
250 ГРАЃАНИ НА БЕСПЛАТНА ЕКСКУРЗИЈА ВО МАНАСТИРОТ „СВ. ЈОВАН БИГОРСКИ“ СО ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ

250 ГРАЃАНИ НА БЕСПЛАТНА ЕКСКУРЗИЈА ВО МАНАСТИРОТ „СВ. ЈОВАН БИГОРСКИ“ СО ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ

На еднодневната екскурзија во манастирот „Св. Јован Бигорски“ , што се одржа во саботата во организација на компанијата „Еуролинк осигурување“ учеству ...
БЕСПЛАТНА ЕКСКУРЗИЈА ДО МАНАСТИРОТ„СВ.ЈОВАН БИГОРСКИ“ СО ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ

БЕСПЛАТНА ЕКСКУРЗИЈА ДО МАНАСТИРОТ„СВ.ЈОВАН БИГОРСКИ“ СО ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ

Еуролинк осигурување организира бесплатна туристичка тура до манастирот „Св. Јован Бигорски“ за стотина граѓани на 16-ти септември. Kомпанијата соо ...
БЕСПЛАТНА ЕКСКУРЗИЈА ДО ХЕРАКЛЕЈА СО ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ

БЕСПЛАТНА ЕКСКУРЗИЈА ДО ХЕРАКЛЕЈА СО ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ

Еуролинк осигурување организира бесплатна туристичка тура на археолошкиот локалитет Хераклеја во Битола за стотина граѓани на 6 мај, соопшти осигурите ...
„МАПА НА КУЛТУРАТА“ – СПОЈ НА ЕДУКАЦИЈА, ДРУЖЕЊЕ И ИСТРАЖУВАЊЕ СО „ЕУРОЛИНК“

„МАПА НА КУЛТУРАТА“ – СПОЈ НА ЕДУКАЦИЈА, ДРУЖЕЊЕ И ИСТРАЖУВАЊЕ СО „ЕУРОЛИНК“

Над стотина учесници имаа можност повеќе да се запознаат со еден од култните белези на македонската култура, археолошкиот локалитет Стоби, за време на ...
1 2 10 / 11 НАПИСИ