Таг: Марк Закерберг

1 2 10 / 12 НАПИСИ
МРЧЕЊЕ ПОД ВИНОЖИТО

МРЧЕЊЕ ПОД ВИНОЖИТО

1 Лично познавам некои луѓе, кои си ги презапишуваа децата во други училишта или фаќаа врски да ги префрлат во други одделенија затоа што во класот им ...
ФЕЈСБУК ЗА ШЕСТ МЕСЕЦИ ИЗБРИШАЛ 3,4 МИЛИЈАРДИ ЛАЖНИ ПРОФИЛИ

ФЕЈСБУК ЗА ШЕСТ МЕСЕЦИ ИЗБРИШАЛ 3,4 МИЛИЈАРДИ ЛАЖНИ ПРОФИЛИ

Фејсбук објави дека отстранил 3,39 милијарди лажни профили од октомври до март, што е двојно поголема бројка во споредба со претходниот шестмесечен пе ...
ЗАКЕРБЕРГ СВЕДОЧЕШЕ ВО БРИСЕЛ ЗА ЗЛОУПОТРЕБИТЕ НА ЛИЧНИТЕ ПОДАТОЦИ НА ФЕЈСБУК, НО НЕ МОРАШЕ ДА ОДГОВОРИ НА СИТЕ ПРАШАЊА

ЗАКЕРБЕРГ СВЕДОЧЕШЕ ВО БРИСЕЛ ЗА ЗЛОУПОТРЕБИТЕ НА ЛИЧНИТЕ ПОДАТОЦИ НА ФЕЈСБУК, НО НЕ МОРАШЕ ДА ОДГОВОРИ НА СИТЕ ПРАШАЊА

Марк Закерберг им вети на членовите на Европскиот парламент дека нема да се повтори скандал со злоупотреба на лични податоци, откако се соочи со обвин ...
ЈАС НЕ БИ ОБЈАВИЛ НА ФЕЈСБУК ВО КОЈ ХОТЕЛ СУМ ОТСЕДНАЛ, КАЖА ЗАКЕРБЕРГ ВО СВЕДОЧЕЊЕТО ПРЕД КОНГРЕСОТ

ЈАС НЕ БИ ОБЈАВИЛ НА ФЕЈСБУК ВО КОЈ ХОТЕЛ СУМ ОТСЕДНАЛ, КАЖА ЗАКЕРБЕРГ ВО СВЕДОЧЕЊЕТО ПРЕД КОНГРЕСОТ

Марк Закерберг пет часа одговараше на прашања во првата сесија од дводневното сведочење пред американскиот Конгрес, каде што се појави за првпат откак ...
ЗАКЕРБЕРГ НЕ ДАВА ОСТАВКА, СЛЕДНАТА НЕДЕЛА СВЕДОЧИ ПРЕД КОНГРЕСОТ

ЗАКЕРБЕРГ НЕ ДАВА ОСТАВКА, СЛЕДНАТА НЕДЕЛА СВЕДОЧИ ПРЕД КОНГРЕСОТ

И покрај големиот скандал со злоупотребата на личните податоци, што продолжува да ја тресе неговата компанија, Марк Закерберг изјави дека нема да подн ...
ПОДГОТВЕН СУМ ДА СВЕДОЧАМ ПРЕД КОНГРЕСОТ, ВЕЛИ МАРК ЗАКЕРБЕРГ

ПОДГОТВЕН СУМ ДА СВЕДОЧАМ ПРЕД КОНГРЕСОТ, ВЕЛИ МАРК ЗАКЕРБЕРГ

Марк Закерберг се извини за дебаклот со злоупотребата на личните податоци на Фејсбук и додаде дека е подготвен да сведочи пред Конгресот, ако има потр ...
НАПРАВИВМЕ ГРЕШКИ, ПРИЗНА МАРК ЗАКЕРБЕРГ ПО СКАНДАЛОТ СО ЛИЧНИТЕ ПОДАТОЦИ НА ФЕЈСБУК

НАПРАВИВМЕ ГРЕШКИ, ПРИЗНА МАРК ЗАКЕРБЕРГ ПО СКАНДАЛОТ СО ЛИЧНИТЕ ПОДАТОЦИ НА ФЕЈСБУК

Основачот на Фејсбук Марк Закерберг призна дека неговата социјална мрежа „направила грешки“, во својата прва изјава по откривањето на злоупотребата на ...
ИГРАЈ СИ НАДВОР, Ѝ РЕЧЕ МАРК ЗАКЕРБЕРГ НА НОВОРОДЕНАТА ЌЕРКА

ИГРАЈ СИ НАДВОР, Ѝ РЕЧЕ МАРК ЗАКЕРБЕРГ НА НОВОРОДЕНАТА ЌЕРКА

Коосновачот на Фејсбук Марк Закерберг, ја повика својата новородена ќерка да игра надвор и да ужива во чудото да си дете, во срдечно писмо објавено на ...
ФЕЈСБУК ИСТРАЖУВА КАКО ЛАЖНИТЕ ВЕСТИ СЕ ШИРАТ ПРЕКУ МРЕЖАТА

ФЕЈСБУК ИСТРАЖУВА КАКО ЛАЖНИТЕ ВЕСТИ СЕ ШИРАТ ПРЕКУ МРЕЖАТА

И покрај обидите на Марк Закерберг да ја намали улогата на Фејсбук во изборот на Доналд Трамп за претседател на САД, се интензивира истражувањето за т ...
КАПИ НА ТРАМП И ЗА МАКЕДОНИЈА, ФЕЈСБУК НЕГИРА ДЕКА ВЛИЈАЕЛ НА ИЗБОРИТЕ СО ЛАЖНИ ВЕСТИ

КАПИ НА ТРАМП И ЗА МАКЕДОНИЈА, ФЕЈСБУК НЕГИРА ДЕКА ВЛИЈАЕЛ НА ИЗБОРИТЕ СО ЛАЖНИ ВЕСТИ

Капи со слоганот „Да ја направиме Македонија повторно голема“ се продаваат во САД по победата на Доналд Трамп на претседателските избори, во која голе ...
1 2 10 / 12 НАПИСИ