Таг: Марко Бислимоски

1 2 3 10 / 26 НАПИСИ
МАКЕДОНИЈА ГУБИ 63 ОТСТО ВОДА И Е МЕЃУ ЗЕМЈИТЕ СО НАЈВИСОКИ ЗАГУБИ ВО РЕГИОНОТ, РЕЧЕ БИСЛИМОСКИ

МАКЕДОНИЈА ГУБИ 63 ОТСТО ВОДА И Е МЕЃУ ЗЕМЈИТЕ СО НАЈВИСОКИ ЗАГУБИ ВО РЕГИОНОТ, РЕЧЕ БИСЛИМОСКИ

Во Македонија загубите на вода на ниво на цела држава се 62-63 проценти, а во регионот сме една од земјите со највисоки загуби, рече претседателот на ...
ЗА 35 ОТСТО ЌЕ ПОЕВТИНИ ПАРНОТО ГРЕЕЊЕ ЗА ИНСТИТУЦИИТЕ И ФИРМИТЕ ВО СКОПЈЕ

ЗА 35 ОТСТО ЌЕ ПОЕВТИНИ ПАРНОТО ГРЕЕЊЕ ЗА ИНСТИТУЦИИТЕ И ФИРМИТЕ ВО СКОПЈЕ

За околу 35% ќе се намалат февруарските сметки за парно за училиштата, деловните корисници, јавните институции. Регулаторната комисија за енергетика ( ...
ЌЕ ПОЕВТИНИ ПАРНОТО ЗА КОМПАНИИТЕ, РЕГУЛАТОРНАТА КОМИСИЈА НЕДЕЛАВА ЌЕ ДОНЕСЕ НОВА ОДЛУКА

ЌЕ ПОЕВТИНИ ПАРНОТО ЗА КОМПАНИИТЕ, РЕГУЛАТОРНАТА КОМИСИЈА НЕДЕЛАВА ЌЕ ДОНЕСЕ НОВА ОДЛУКА

Ќе се намали цената на парното за компаниите и институциите во Скопје. Регулаторната комисија за енергетика (РКЕ) неделава ќе донесе нова цена на парн ...
ВО СМЕТКИТЕ ЗА СТРУЈА СЕ ВОВЕДУВА НОВА ДАВАЧКА ЗА ПРИСТАП ДО МРЕЖА, БИСЛИМОСКИ ВЕЛИ ЌЕ ПЛАЌААТ ПОВЕЌЕ ОНИЕ СО 5 СТАНОВИ

ВО СМЕТКИТЕ ЗА СТРУЈА СЕ ВОВЕДУВА НОВА ДАВАЧКА ЗА ПРИСТАП ДО МРЕЖА, БИСЛИМОСКИ ВЕЛИ ЌЕ ПЛАЌААТ ПОВЕЌЕ ОНИЕ СО 5 СТАНОВИ

Од 1 јануари, во сметките за струја ќе се воведе нова давачка за пристап до мрежа. Како што кажа претседателот на Регулаторната комисија за енергетика ...
УТРЕ ПОЧНУВА ГРЕЈНАТА СЕЗОНА, ЦЕНАТА ЗА ПАРНО ОСТАНУВА ИСТА, ВЕЛИ БИСЛИМОСКИ

УТРЕ ПОЧНУВА ГРЕЈНАТА СЕЗОНА, ЦЕНАТА ЗА ПАРНО ОСТАНУВА ИСТА, ВЕЛИ БИСЛИМОСКИ

Утре (15 октомври) почнува грејната сезона во Македонија, соопшти Регулаторната комисија за енергетика, водни услуги и управување со комунален отпад ( ...
ДНЕВНА ЕВТИНА СТРУЈА ЌЕ ИМА ОД 13 ДО 15 ЧАСОТ, СТАРТУВА ВО ДЕКЕМВРИ, ОДЛУЧИ РЕГУЛАТОРНАТА КОМИСИЈА ЗА ЕНЕРГЕТИКА

ДНЕВНА ЕВТИНА СТРУЈА ЌЕ ИМА ОД 13 ДО 15 ЧАСОТ, СТАРТУВА ВО ДЕКЕМВРИ, ОДЛУЧИ РЕГУЛАТОРНАТА КОМИСИЈА ЗА ЕНЕРГЕТИКА

Евтина струја преку ден ќе има од 13 до 15 часот, одлучи Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги. Днавната евтина струја ќе стартува од де ...
АРСОВСКА ДА ГО ПОПРАВИ МОСТОТ „БЕЛАСИЦА“, ГРАЃАНИТЕ НЕ СЕ ДОЛЖНИ ДА ПЛАЌААТ ПОСКАПО ПАРНО ОТИ ТОПЛОВОДОТ НЕ Е ВО ФУНКЦИЈА, ВЕЛИ БИСЛИМОСКИ

АРСОВСКА ДА ГО ПОПРАВИ МОСТОТ „БЕЛАСИЦА“, ГРАЃАНИТЕ НЕ СЕ ДОЛЖНИ ДА ПЛАЌААТ ПОСКАПО ПАРНО ОТИ ТОПЛОВОДОТ НЕ Е ВО ФУНКЦИЈА, ВЕЛИ БИСЛИМОСКИ

Претседателот на Регулаторната комисија за енергетика Марко Бислимоски ја повикува градоначалничката Данела Арсовска да се фати за работа и да го сани ...
БИСЛИМОСКИ РЕИЗБРАН ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА РЕГУЛАТОРНАТА КОМИСИЈА ЗА ЕНЕРГЕТИКА

БИСЛИМОСКИ РЕИЗБРАН ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА РЕГУЛАТОРНАТА КОМИСИЈА ЗА ЕНЕРГЕТИКА

Марко Бислимоски е реизбран за претседател на Регулаторната комисија за енергетика. Бислимовски доби втор мандат за претседател на Регулаторна на дене ...
ЕВТИНА СТРУЈА ЌЕ ИМА ОД 1 ДЕКЕМВРИ, ОД 13 ДО 15 ЧАСОТ, КАЖА БИСЛИМОСКИ

ЕВТИНА СТРУЈА ЌЕ ИМА ОД 1 ДЕКЕМВРИ, ОД 13 ДО 15 ЧАСОТ, КАЖА БИСЛИМОСКИ

Од 1 декември ќе има евтина струја во периодот од 13 до 15 часот, кажа денеска претседателот на Регулаторната комисија за енергетика (РКЕ), Марко Бисл ...
ВО ПОЖАРОТ НА СКОПСКИОТ МОСТ „БЕЛАСИЦА“ ОШТЕТЕНА ТОПЛОВОДНА ЦЕВКА, БИСЛИМОСКИ ВЕЛИ ВЕДНАШ ДА СЕ САНИРА ОТИ НЕМА ДА ПРИЗНААТ ЗГОЛЕМЕНИ ТРОШОЦИ ЗА ПАРНО НА ТОПЛАНАТА

ВО ПОЖАРОТ НА СКОПСКИОТ МОСТ „БЕЛАСИЦА“ ОШТЕТЕНА ТОПЛОВОДНА ЦЕВКА, БИСЛИМОСКИ ВЕЛИ ВЕДНАШ ДА СЕ САНИРА ОТИ НЕМА ДА ПРИЗНААТ ЗГОЛЕМЕНИ ТРОШОЦИ ЗА ПАРНО НА ТОПЛАНАТА

Во пожарот на мостот „Беласица“ во Скопје оштетен е топловодот преку кој се пренесува топлинска енергија од ТЕ-ТО до топланата Запад. Претседателот на ...
1 2 3 10 / 26 НАПИСИ