Таг: марш на црвени чадори

И НИЕ СМЕ МАЈКИ И ЖЕНИ, НЕ ТРЕБА ДА ВИ ПРЕЧИ ШТО РАБОТИМЕ, РЕКОА СЕКСУАЛНИТЕ РАБОТНИЧКИ НА 12. МАРШ ПРОТИВ НАСИЛСТВО

И НИЕ СМЕ МАЈКИ И ЖЕНИ, НЕ ТРЕБА ДА ВИ ПРЕЧИ ШТО РАБОТИМЕ, РЕКОА СЕКСУАЛНИТЕ РАБОТНИЧКИ НА 12. МАРШ ПРОТИВ НАСИЛСТВО

„И јас сум човек, мајка и жена. Мое лично право на избор е што ќе работам и не треба никому да му пречи. Ние, сексуалните работници, ќе продолжиме да ...
ДА ПРЕСТАНАТ ПРЕДРАСУДИТЕ КОН НАС, АПЕЛИРАА СЕКСУАЛНИТЕ РАБОТНИЦИ НА МАРШОТ НА ЦРВЕНИТЕ ЧАДОРИ

ДА ПРЕСТАНАТ ПРЕДРАСУДИТЕ КОН НАС, АПЕЛИРАА СЕКСУАЛНИТЕ РАБОТНИЦИ НА МАРШОТ НА ЦРВЕНИТЕ ЧАДОРИ

Со црвени чадори, облечени во долна облека и со маски на очите, сексуалните работници денеска маршираа низ Скопје. Тие на маршот порачаа да престане н ...
2 / 2 НАПИСИ