Таг: масло за јадење

ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ ГОДИНАВА ЈА ОЧЕКУВААТ ЛАНСКАТА РЕКОРДНА ОТКУПНА ЦЕНА НА СОНЧОГЛЕДОТ И ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА ЗАСЕАНИТЕ ПОВРШИНИ ЗА 20 ОТСТО

ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ ГОДИНАВА ЈА ОЧЕКУВААТ ЛАНСКАТА РЕКОРДНА ОТКУПНА ЦЕНА НА СОНЧОГЛЕДОТ И ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА ЗАСЕАНИТЕ ПОВРШИНИ ЗА 20 ОТСТО

Земјоделците кои одгледуваат сончоглед очекуваат годинашните откупни цени да бидат на ланското ниво и да бидат засеани 20 отсто повеќе површини. За ов ...
ПАЃА ЦЕНАТА НА МАСЛОТО ЗА ЈАДЕЊЕ, ТРЕНДОТ ЌЕ ПРОДОЛЖИ ДО ПРОЛЕТНИТЕ МЕСЕЦИ

ПАЃА ЦЕНАТА НА МАСЛОТО ЗА ЈАДЕЊЕ, ТРЕНДОТ ЌЕ ПРОДОЛЖИ ДО ПРОЛЕТНИТЕ МЕСЕЦИ

Се намалува цената на маслото за јадење. Откако достигна до 160 денари, деновиве еден литар може да се набави и за 110 денари. Тоа се должи на падот н ...
БРИТАНСКИТЕ СУПЕРМАРКЕТИ ВОВЕДОА РЕСТРИКЦИИ НА ПРОДАЖБАТА НА МАСЛО ЗА ЈАДЕЊЕ

БРИТАНСКИТЕ СУПЕРМАРКЕТИ ВОВЕДОА РЕСТРИКЦИИ НА ПРОДАЖБАТА НА МАСЛО ЗА ЈАДЕЊЕ

Супермаркетите во Британија ја ограничуваат продажбата на масло за јадење, откако залихите им се намалија поради војната во Украина. „Вејтроус“ и „ ...
ВРАТИ ГО ЗЕЈТИНОТ

ВРАТИ ГО ЗЕЈТИНОТ

Тоа е државата. Една голема дивоградба без лиценца. И најстрашно е што тоа никому не му пречи. А и да ни пречи, кому да се жалиш, кога не им пречи ни ...
ПРОДАЖБАТА НА ЗЕЈТИН ОГРАНИЧЕНА НА ЕДНО ПАКУВАЊЕ ДНЕВНО ПО КУПУВАЧ

ПРОДАЖБАТА НА ЗЕЈТИН ОГРАНИЧЕНА НА ЕДНО ПАКУВАЊЕ ДНЕВНО ПО КУПУВАЧ

На секој поединечен купувач кој ќе купува масло од сончоглед за јадење во трговските објекти, во текот на денот ќе биде ограничена продажбата на мала ...
5 / 5 НАПИСИ