Таг: меѓуетнички тензии

НЕМА КРАЈ НА КРИЗАТА ДОДЕКА ИМА НЕКАЗНИВОСТ НА ФУНКЦИОНЕРИТЕ, ВЕЛИ ХОЛАНДСКИОТ АМБАСАДОР ПЛОМП

НЕМА КРАЈ НА КРИЗАТА ДОДЕКА ИМА НЕКАЗНИВОСТ НА ФУНКЦИОНЕРИТЕ, ВЕЛИ ХОЛАНДСКИОТ АМБАСАДОР ПЛОМП

Холандскиот амбасадор во Скопје Воутер Пломп кажа дека е многу опасно да се користат меѓуетничките тензии за да се одвлече политичкото внимание од дру ...

АВТОБУСКА СТАНИЦА

1 Утре ќе одам да гласам. Ќе излезам од влезот на зградата и веднаш ќе зацапам во кал. Живеам во Центар, ама немам свој плоштад, па секој ден одам со ...
2 / 2 НАПИСИ