Таг: ментални проблеми

45 ОТСТО ОД МАКЕДОНСКИТЕ АДОЛЕСЦЕНТИ СЕ ИЗБУВЛИВИ И НЕЗАДОВОЛНИ ОД ЖИВОТОТ, ПОКАЖА ИСТРАЖУВАЊЕ НА СЗО

45 ОТСТО ОД МАКЕДОНСКИТЕ АДОЛЕСЦЕНТИ СЕ ИЗБУВЛИВИ И НЕЗАДОВОЛНИ ОД ЖИВОТОТ, ПОКАЖА ИСТРАЖУВАЊЕ НА СЗО

Четириесет и пет проценти од македонските адолесценти имаат здравствено ментални проблеми, како незадоволство од животот, главоболки, нервоза, избувли ...
СТАПКАТА НА САМОУБИСТВА СÈ ПОГОЛЕМА МЕЃУ СРЕДОВЕЧНИ АМЕРИКАНЦИ, МЕНТАЛНИТЕ ПРОБЛЕМИ ЧЕСТО НЕ СЕ ПРЕПОЗНАВААТ

СТАПКАТА НА САМОУБИСТВА СÈ ПОГОЛЕМА МЕЃУ СРЕДОВЕЧНИ АМЕРИКАНЦИ, МЕНТАЛНИТЕ ПРОБЛЕМИ ЧЕСТО НЕ СЕ ПРЕПОЗНАВААТ

Смртта на славниот готвач Ентони Бурден и на модната дизајнерка Кејт Спејд само го нагласија проблематичниот тренд – зголемена стапка на самоубиства м ...
2 / 2 НАПИСИ