Таг: мерни станици

ПОДАРЕНО ВОЗИЛО ЗА МЕРЕЊЕ НА ЗАГАДУВАЊЕТО ШЕСТ МЕСЕЦИ ЗАГЛАВЕНО НА ЦАРИНА

ПОДАРЕНО ВОЗИЛО ЗА МЕРЕЊЕ НА ЗАГАДУВАЊЕТО ШЕСТ МЕСЕЦИ ЗАГЛАВЕНО НА ЦАРИНА

Мобилна лабораторија за мерење на квалитетот на воздухот, донација од ИПА фондовите, шест месеци е заглавена на Царина и не е ставена во функција. Од ...
МЕСТО НОВИ МЕРНИ СТАНИЦИ ЗА ВОЗДУХ, ЌЕ СЕ ПОПРАВААТ СТАРИТЕ РАСИПАНИ

МЕСТО НОВИ МЕРНИ СТАНИЦИ ЗА ВОЗДУХ, ЌЕ СЕ ПОПРАВААТ СТАРИТЕ РАСИПАНИ

Министерството за животна средина се откажа од идејата да постави уште две нови мониторинг станици за мерење на квалитетот на амбиенталниот воздух во ...
КОЦЕ И ВЛАДАТА ОСУМ ГОДИНИ НОСЕЛЕ ОДЛУКИ КОИ ГИ ЗГОЛЕМУВААТ ОТРОВИТЕ ВО ВОЗДУХОТ ВО СКОПЈЕ

КОЦЕ И ВЛАДАТА ОСУМ ГОДИНИ НОСЕЛЕ ОДЛУКИ КОИ ГИ ЗГОЛЕМУВААТ ОТРОВИТЕ ВО ВОЗДУХОТ ВО СКОПЈЕ

Сите мерни станици на Министерството за животна средина во Скопје вчера покажуваа зголемено присуство на канцерогените честички ПМ10 и ПМ2,5. Загадува ...
3 / 3 НАПИСИ