Таг: Мет

ОД СЕПТЕМВРИ ВО СКОПЈЕ ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ СТУДИРА НА БРИТАНСКИОТ МЕТРОПОЛИТЕН УНИВЕРЗИТЕТ

ОД СЕПТЕМВРИ ВО СКОПЈЕ ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ СТУДИРА НА БРИТАНСКИОТ МЕТРОПОЛИТЕН УНИВЕРЗИТЕТ

Од септември идните студенти ќе може во Скопје да студираат на престижниот британски Метрополитен универзитет (London Metropolitan University, MET). ...
МЕТ НУДИ БЕСПЛАТНИ БИЛЕТИ ЗА ВРАБОТЕНИТЕ ВО АМЕРИКАНСКАТА ВЛАДА ПОРАДИ БЛОКИРАНИОТ БУЏЕТ

МЕТ НУДИ БЕСПЛАТНИ БИЛЕТИ ЗА ВРАБОТЕНИТЕ ВО АМЕРИКАНСКАТА ВЛАДА ПОРАДИ БЛОКИРАНИОТ БУЏЕТ

Вработените во федералната влада на САД, кои се погодени од делумното затворање на владата, ќе добијат шанса за малку бесплатен културно-забавен живот ...
ОПЕРА ЗА БЕБИЊА ВО ЊУЈОРШКИ МЕТ

ОПЕРА ЗА БЕБИЊА ВО ЊУЈОРШКИ МЕТ

Родителите во Њујорк, постојано љубопитни за нови начини да ги забавуваат своите деца, се собраа неделава во операта Метрополитен за еден посебен наст ...
3 / 3 НАПИСИ