Таг: Милениумски крст

МИЛЕНИУМСКИОТ КРСТ НА ВОДНО СВЕТИ ИАКО Е ЕНЕРГЕТСКА КРИЗА, ОПШТИНА АЕРОДРОМ ГО ИЗГАСНА КРСТОТ ВО ЛИСИЧЕ

МИЛЕНИУМСКИОТ КРСТ НА ВОДНО СВЕТИ ИАКО Е ЕНЕРГЕТСКА КРИЗА, ОПШТИНА АЕРОДРОМ ГО ИЗГАСНА КРСТОТ ВО ЛИСИЧЕ

Милениумскиот крст на Водно иако е енергетска криза секоја вечер свети. Градоначалничката Данела Арсовска пред три недели најави дека Град Скопје ќе п ...
ОКОЛУ 5.000 ПОСЕТИТЕЛИ СЕ ВОЗЕЛЕ СО ЖИЧНИЦАТА НА ВОДНО ПРВИОТ ВИКЕНД, УШТЕ НЕ Е БЕСПЛАТНА ЗА ПЕНЗИОНЕРИ И СТУДЕНТИ

ОКОЛУ 5.000 ПОСЕТИТЕЛИ СЕ ВОЗЕЛЕ СО ЖИЧНИЦАТА НА ВОДНО ПРВИОТ ВИКЕНД, УШТЕ НЕ Е БЕСПЛАТНА ЗА ПЕНЗИОНЕРИ И СТУДЕНТИ

Околу 5.000 посетители на Водно изминатиов викенд се возеле со жичницата од Средно Водно до Милениумскиот крст. Од ЈСП „Скопје“ велат дека првиот вике ...
ОД ДЕНЕС ПУШТЕНА ЖИЧНИЦАТА НА ВОДНО, ВО КАБИНА МОЖЕ САМО ПО 4 ЛИЦА

ОД ДЕНЕС ПУШТЕНА ЖИЧНИЦАТА НА ВОДНО, ВО КАБИНА МОЖЕ САМО ПО 4 ЛИЦА

Од денеска повторно е пуштена жичницата од Средно Водно до Милениумскиот крст на Водно. Жичницата не работеше од лани во март поради пандемијата на ко ...
ПОЧИНА АРХИТЕКТОТ ЈОВАН СТЕФАНОВСКИ-ЖАН, АВТОР НА МНТ И МИЛЕНИУМСКИОТ КРСТ

ПОЧИНА АРХИТЕКТОТ ЈОВАН СТЕФАНОВСКИ-ЖАН, АВТОР НА МНТ И МИЛЕНИУМСКИОТ КРСТ

Архитектот Јован Стефановски-Жан почина во Скопје на 71 година. Стефановски беше автор на повеќе објекти во Македонија и во странство, а негови најпоз ...
ОД УТРЕ ЖИЧНИЦАТА НА ВОДНО ЌЕ РАБОТИ ДО 18 ЧАСОТ, ЛАНИ ПРОДАДЕНИ 6.000 БИЛЕТИ ПОВЕЌЕ ОД 2017

ОД УТРЕ ЖИЧНИЦАТА НА ВОДНО ЌЕ РАБОТИ ДО 18 ЧАСОТ, ЛАНИ ПРОДАДЕНИ 6.000 БИЛЕТИ ПОВЕЌЕ ОД 2017

Жичницата на Милениумскиот крст на Водно од утре ќе работи еден час повеќе, односно наместо до 17 часот ќе биде отворена до 18 часот. Последното возењ ...
ПОТРОШЕНИ 100.000 ЕВРА ЗА ИЗОЛАЦИЈА, А МИЛЕНИУМСКИОТ КРСТ НА ВОДНО ПЛИВА ВО ВОДА

ПОТРОШЕНИ 100.000 ЕВРА ЗА ИЗОЛАЦИЈА, А МИЛЕНИУМСКИОТ КРСТ НА ВОДНО ПЛИВА ВО ВОДА

Поплавени со вода се ресторанот и дуќаните на Милениумскиот крст на Водно во Скопје. Иако за изолација и санирање на овој проблем минатото раководство ...
6 / 6 НАПИСИ