Таг: министерства

БАШ МИ Е ГАЈЛЕ

БАШ МИ Е ГАЈЛЕ

Чуму ти се Бугарите во Уставот ако не можеш да спасиш 130 болни луѓе? ...
ОПШТИНА АРАЧИНОВО НЕ САМО ШТО НЕ ШТЕДИ СТРУЈА, ТУКУ ПОТРОШИЛА 474 ОТСТО ПОВЕЌЕ ОД ЛАНИ ВО ОКТОМВРИ

ОПШТИНА АРАЧИНОВО НЕ САМО ШТО НЕ ШТЕДИ СТРУЈА, ТУКУ ПОТРОШИЛА 474 ОТСТО ПОВЕЌЕ ОД ЛАНИ ВО ОКТОМВРИ

Општина Арачиново не ги почитува препораките на Владата за штедење на струја и во месец октомври потрошила 474 проценти повеќе струја отколку истиот м ...
РЕДОВНО ЈА ЧИСТИМЕ ВЛАДАТА, А ДОЦНИМЕ СО ПЛАТА САМО 20 ДЕНА ОТИ НЕ НИ Е ПЛАТЕНА ФАКТУРАТА ЗА МАЈ, ВЕЛАТ ОД „СЕКЈУРИКОМ“

РЕДОВНО ЈА ЧИСТИМЕ ВЛАДАТА, А ДОЦНИМЕ СО ПЛАТА САМО 20 ДЕНА ОТИ НЕ НИ Е ПЛАТЕНА ФАКТУРАТА ЗА МАЈ, ВЕЛАТ ОД „СЕКЈУРИКОМ“

Не е точно дека не ги чистиме министерствата и владините институции, нашите вработени редовно си ги извршуваат работните задачи, велат од фирмата „Сек ...
ЗАЕВ НА КОНГРЕСОТ НА СДСМ САКА ДА БИДЕ ПРОМОВИРАН КАКО ПРЕМИЕР

ЗАЕВ НА КОНГРЕСОТ НА СДСМ САКА ДА БИДЕ ПРОМОВИРАН КАКО ПРЕМИЕР

Досега е разговарано само врз кои принципи ќе се темели новата влада како и за делови од програмата што ќе ја промовира мандатарот Зоран Заев а не и з ...
4 / 4 НАПИСИ