Таг: Министерство за труд и социјални работи

ДЕВОЈКА СО ОШТЕТЕН ВИД И ЦЕРЕБРАЛНА ПАРАЛИЗА НАУЧИ БРАЈОВО ПИСМО И САКА ДА РАБОТИ СО МИНИСТЕРКАТА ЦАРОВСКА

ДЕВОЈКА СО ОШТЕТЕН ВИД И ЦЕРЕБРАЛНА ПАРАЛИЗА НАУЧИ БРАЈОВО ПИСМО И САКА ДА РАБОТИ СО МИНИСТЕРКАТА ЦАРОВСКА

Петнаесетгодишната Татјана Бојковска, со целосно оштетен вид и церебрална парализа, е едно од ретките деца во земјава кое успеало да ја научи Брајоват ...
СЛУЧАЈОТ ЗА СТАНОТ СО ЗАСМРДЕНИ ПЕЛЕНИ НЕ Е ПРИЈАВЕН ВО ЦЕНТАРОТ ЗА СОЦИЈАЛНИ РАБОТИ ОТИ СЕМЕЈСТВОТО Е МАТЕРИЈАЛНО ОБЕЗБЕДЕНО

СЛУЧАЈОТ ЗА СТАНОТ СО ЗАСМРДЕНИ ПЕЛЕНИ НЕ Е ПРИЈАВЕН ВО ЦЕНТАРОТ ЗА СОЦИЈАЛНИ РАБОТИ ОТИ СЕМЕЈСТВОТО Е МАТЕРИЈАЛНО ОБЕЗБЕДЕНО

Случајот на двете жени во скопски Аеродром, во чиј стан вчеравечер специјалните единици на Армијата пронајдоа купишта пелени со измет и урина откако с ...
ПОДНЕСЕНА Е КРИВИЧНА ПРИЈАВА ЗА МАЛОЛЕТНАТА МАЈКА ШТО СИ ГО ОСТАВИ БЕБЕТО, И ПОКРАЈ БАРАЊАТА ЗА ПОМОШ НА АКТИВИСТКИТЕ ЗА ЖЕНСКИ ПРАВА

ПОДНЕСЕНА Е КРИВИЧНА ПРИЈАВА ЗА МАЛОЛЕТНАТА МАЈКА ШТО СИ ГО ОСТАВИ БЕБЕТО, И ПОКРАЈ БАРАЊАТА ЗА ПОМОШ НА АКТИВИСТКИТЕ ЗА ЖЕНСКИ ПРАВА

Битолската и тетовската полиција ја поднесоа кривичната пријава за запоставување на дете против малолетната тетовчанка која новороденчето пред две нед ...
СЕ СОМНЕВАМЕ ДЕКА ДЕВОЈЧЕТО ОД ДОМОТ „25 МАЈ“ Е ЖРТВА НА СЕКСУАЛНА ЕКСПЛОАТАЦИЈА, ВЕЛИ МИЛА ЦАРОВСКА

СЕ СОМНЕВАМЕ ДЕКА ДЕВОЈЧЕТО ОД ДОМОТ „25 МАЈ“ Е ЖРТВА НА СЕКСУАЛНА ЕКСПЛОАТАЦИЈА, ВЕЛИ МИЛА ЦАРОВСКА

Министерството за труд и социјална политика информира дека формирале комисија која детално ќе ги испита случајот за 13-годишното девојче, за кое невла ...
ПИОНЕРСКИОТ ДОМ ВО КУМАНОВО ЌЕ СТАНЕ ГРАДИНКА

ПИОНЕРСКИОТ ДОМ ВО КУМАНОВО ЌЕ СТАНЕ ГРАДИНКА

Зградата на некогашниот Дом на пионери во Куманово ќе се пренамени за градинка. Во првиот дел од проектот предвидена е реконструкција на приземните пр ...
5 / 5 НАПИСИ