Таг: министерство за труд за социјала

ФОТОГРАФИИТЕ НА ДЕЦАТА ОД МАЛИТЕ ГРУПНИ ДОМОВИ ЌЕ СЕ ПРОДАВААТ И ОНЛАЈН ЗА ДА СИ КУПАТ ФОТО-ОПРЕМА

ФОТОГРАФИИТЕ НА ДЕЦАТА ОД МАЛИТЕ ГРУПНИ ДОМОВИ ЌЕ СЕ ПРОДАВААТ И ОНЛАЈН ЗА ДА СИ КУПАТ ФОТО-ОПРЕМА

Во полниот Чифте амам синоќа во присуство на министри, преставници од меѓународните организации, амбасадите и граѓанскиот сектор се отвори изложбата „ ...
ЛИЦАТА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ НЕМА ДА ГИ ГУБАТ ПРАВАТА НА 26 ГОДИНИ

ЛИЦАТА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ НЕМА ДА ГИ ГУБАТ ПРАВАТА НА 26 ГОДИНИ

Децата со посебни потреби по навршување на 26 години од животот нема да треба повторно да одат пред лекарски комисии за да им се потврди дијагнозата д ...
2 / 2 НАПИСИ