Таг: Младеновски

НИНЏА ИМ МАЈЧИНА

НИНЏА ИМ МАЈЧИНА

1 Кога претседателот Ѓорге Иванов ќе каже: „Нашата јавност е таква, верува на обвинет, а не на официјални институции“, на која јавност мисли? На народ ...
СЕ РАСПАЃА ДОМОТ НА СЕДУМЧЛЕНОТО СЛЕПО СЕМЕЈСТВО ОД ВРАГОТУРЦЕ

СЕ РАСПАЃА ДОМОТ НА СЕДУМЧЛЕНОТО СЛЕПО СЕМЕЈСТВО ОД ВРАГОТУРЦЕ

Седумчленото слепо семејство Младеновски од зафрленото планинско село Враготурце, покрај проблемите со училишниот превоз за своето дете, никако да го ...
ИЗБОРИТЕ ПОЧНАА, ГЛАСААТ ДИЈАСПОРАТА, ЗАТВОРЕНИЦИТЕ И БОЛНИТЕ

ИЗБОРИТЕ ПОЧНАА, ГЛАСААТ ДИЈАСПОРАТА, ЗАТВОРЕНИЦИТЕ И БОЛНИТЕ

Гласањето за предвремените парламентарни избори утринава почна во сите затвори во Македонија, во дипломатско-конзуларните претставништва во странство, ...
3 / 3 НАПИСИ