Таг: мобилни сервиси

ЗДРАВСТВЕН ДОМ ВЕЛЕС СТАРТУВА СО МОБИЛНА ПАТРОНАЖНА СЛУЖБА ЗА СЕЛАТА

ЗДРАВСТВЕН ДОМ ВЕЛЕС СТАРТУВА СО МОБИЛНА ПАТРОНАЖНА СЛУЖБА ЗА СЕЛАТА

Здравствен дом Велес вововедува мобилен сервис од патронажни сестри за давање здравствена услуга во руралните средини, откако денес поминаа обука во о ...
И ВО РЕСЕН ОТВОРЕН МОБИЛЕН МЕДИЦИНСКО-СОЦИЈАЛЕН СЕРВИС ЗА ГРИЖА ВО ДОМАШНИ УСЛОВИ

И ВО РЕСЕН ОТВОРЕН МОБИЛЕН МЕДИЦИНСКО-СОЦИЈАЛЕН СЕРВИС ЗА ГРИЖА ВО ДОМАШНИ УСЛОВИ

Мобилен сервис за грижа во домашни услови неодамна е отворен во Општина Ресен, откако лани бише отворен во Кочани во рамки на пилот проектот што Минис ...
2 / 2 НАПИСИ