Таг: модуларна

1 216 / 16 НАПИСИ
75-ГОДИШНИК БОЛЕН ОД КОВИД-19 ИЗБЕГАЛ ОД МОДУЛАРНАТА БОЛНИЦА ВО ШТИП И НАЈДЕН Е МРТОВ ВО БЛИЗИНА

75-ГОДИШНИК БОЛЕН ОД КОВИД-19 ИЗБЕГАЛ ОД МОДУЛАРНАТА БОЛНИЦА ВО ШТИП И НАЈДЕН Е МРТОВ ВО БЛИЗИНА

Службите на Клиничката болница во Штип синоќа се вдале во потрага по еден побегнат пациент со ковид-19, кој подоцна бил најден мртов во непосредна бли ...
ЗА 10 ДЕНА ЌЕ ПРОРАБОТИ МОДУЛАРНАТА КОВИД БОЛНИЦА ВО РЕСЕН

ЗА 10 ДЕНА ЌЕ ПРОРАБОТИ МОДУЛАРНАТА КОВИД БОЛНИЦА ВО РЕСЕН

Во склоп на  Здравствениот дом - Ресен во тек се завршни активности за поставување на модуларната болница која ќе функционира како модуларна тријажна ...
КУМАНОВСКАТА МОДУЛАРНА БОЛНИЦА НЕМА ДОВОД НА КИСЛОРОД, А ОД 90 КОВИД БОЛНИ 80 СЕ НА КИСЛОРОДНА ПОДДРШКА

КУМАНОВСКАТА МОДУЛАРНА БОЛНИЦА НЕМА ДОВОД НА КИСЛОРОД, А ОД 90 КОВИД БОЛНИ 80 СЕ НА КИСЛОРОДНА ПОДДРШКА

Деведесет пациенти заразени со ковид-19 лежат во модуларната болница и во ковид одделенијата во Општата болница Куманово, од кои 80 се на кислородна п ...
НЕМА МЕСТО ВО ШТИПСКОТО ИНФЕКТИВНО ОДДЕЛЕНИЕ, МОНТАЖНАТА КОВИД БОЛНИЦА ЌЕ СЕ ОТВОРИ ЗА ЕДНА НЕДЕЛА

НЕМА МЕСТО ВО ШТИПСКОТО ИНФЕКТИВНО ОДДЕЛЕНИЕ, МОНТАЖНАТА КОВИД БОЛНИЦА ЌЕ СЕ ОТВОРИ ЗА ЕДНА НЕДЕЛА

Инфективното одделение во Штипската болница од вчера нема слободни места. Максималниот капацитет од 70 кревети целосно е исполнет, па шест пациенти вр ...
ОД ДЕНЕСКА ОТВОРЕНА МОДУЛАРНАТА КОВИД БОЛНИЦА ВО ОХРИД, ПРВИТЕ ПАЦИЕНТИ ПРЕНЕСЕНИ ОД ИНФЕКТИВНОТО ОДДЕЛЕНИЕ

ОД ДЕНЕСКА ОТВОРЕНА МОДУЛАРНАТА КОВИД БОЛНИЦА ВО ОХРИД, ПРВИТЕ ПАЦИЕНТИ ПРЕНЕСЕНИ ОД ИНФЕКТИВНОТО ОДДЕЛЕНИЕ

Модуларната болница во Охрид за лекување пациенти заболени од коронавирусот од денеска почнува со работа. Во монтажниот здравствен ковид објект, кој е ...
ГОТОВА МОДУЛАРНАТА КОВИД БОЛНИЦА ВО ВЕЛЕС, ОД НАРЕДНАТА НЕДЕЛА ЌЕ СЕ ПРИМААТ ПАЦИЕНТИ

ГОТОВА МОДУЛАРНАТА КОВИД БОЛНИЦА ВО ВЕЛЕС, ОД НАРЕДНАТА НЕДЕЛА ЌЕ СЕ ПРИМААТ ПАЦИЕНТИ

Предадена е во употреба модуларната ковид болница во Велес, една од 16-те кои се градат или се завршени во земјава. Има капацитет од 47 кревети и се н ...
1 216 / 16 НАПИСИ