Таг: монитори

ПРЕСТАНАА ДА РАБОТАТ МОНИТОРИТЕ ЗА РАДИЈАЦИЈА ОКОЛУ НУКЛЕАРКАТА ВО ЧЕРНОБИЛ

ПРЕСТАНАА ДА РАБОТАТ МОНИТОРИТЕ ЗА РАДИЈАЦИЈА ОКОЛУ НУКЛЕАРКАТА ВО ЧЕРНОБИЛ

Украинската нуклеарна регулаторна агенција соопшти дека мониторите за радијација околу нуклеарната централа во Чернобил, местото на најтешката несреќа ...
ОБЛОЖУВАЛНИЦА ДОНИРАШЕ ДВА МОНИТОРИ НА КЛИНИКАТА ЗА АНЕСТЕЗИЈА, РЕАНИМАЦИЈА И ИНТЕНЗИВНО ЛЕКУВАЊЕ

ОБЛОЖУВАЛНИЦА ДОНИРАШЕ ДВА МОНИТОРИ НА КЛИНИКАТА ЗА АНЕСТЕЗИЈА, РЕАНИМАЦИЈА И ИНТЕНЗИВНО ЛЕКУВАЊЕ

Клиниката за анестезија, реанимација и интензивно лекување-КАРИЛ доби два монитора за следење витални параметри со два модула за мерење инвазивен прит ...
2 / 2 НАПИСИ