Таг: мурали

БОРБАТА ПРОТИВ КОРОНАВИРУСОТ ДОБИ 5 МУРАЛИ НИЗ СКОПЈЕ

БОРБАТА ПРОТИВ КОРОНАВИРУСОТ ДОБИ 5 МУРАЛИ НИЗ СКОПЈЕ

Групата од 5 уметници, Ѓорѓе Јовановиќ, Лубиша Камењаров, Александар Наумовски, Иван Ивановски и Андреј Митевски, деновиве наслика мурали на 5 места в ...
СО МУРАЛИТЕ САКАМЕ ДА ЈА ПОДИГНЕМЕ СВЕСТА ЗА ЗНАЧЕЊЕТО НА ВОДАТА, ВЕЛАТ УМЕТНИЦИТЕ КОИ ЈА НАСЛИКАА ПРЕЧИСТИТЕЛНАТА СТАНИЦА ВО СТРУМИЦА

СО МУРАЛИТЕ САКАМЕ ДА ЈА ПОДИГНЕМЕ СВЕСТА ЗА ЗНАЧЕЊЕТО НА ВОДАТА, ВЕЛАТ УМЕТНИЦИТЕ КОИ ЈА НАСЛИКАА ПРЕЧИСТИТЕЛНАТА СТАНИЦА ВО СТРУМИЦА

Оддалеку бодат во очи бојадисаните објекти на Пречистителната станица за фекални и отпадни води во Струмица. Цели пејсажи во кои доминира водата како ...
2 / 2 НАПИСИ