Таг: Народен правобранител

1 18 19 20192 / 192 НАПИСИ
ПРИБЕ ЌЕ ЧЕКА ПОДОБРИ ВРЕМИЊА ЗА ИЗБОРИ

ПРИБЕ ЌЕ ЧЕКА ПОДОБРИ ВРЕМИЊА ЗА ИЗБОРИ

Европската комисија, во последниот извештај за напредокот на Македонија, забележа дека не е направен суштински напредок во ниту една од петте клучни о ...
ОМБУДСМАНОТ ПОВЕЛ РЕКОРДНИ 5.360 ПОСТАПКИ ЗА ПОПЛАКИ ОД ГРАЃАНИ

ОМБУДСМАНОТ ПОВЕЛ РЕКОРДНИ 5.360 ПОСТАПКИ ЗА ПОПЛАКИ ОД ГРАЃАНИ

Скопје, 28 март (САКАМДАКАЖАМ.МК) - Масовно и досега невидено прекршување на човековите права и слободи во Македонија констатира Народниот правобранит ...
1 18 19 20192 / 192 НАПИСИ