Таг: невести

НЕВЕСТАТА ДА НЕ НОСИ ВЕНЧАНИЦА, СВАДБИ СЕ ПРАВАТ И ПОКРАЈ ЗАБРАНАТА, СО ФИСКАЛНИ СМЕТКИ ЗА СЕКОЈА МАСА

НЕВЕСТАТА ДА НЕ НОСИ ВЕНЧАНИЦА, СВАДБИ СЕ ПРАВАТ И ПОКРАЈ ЗАБРАНАТА, СО ФИСКАЛНИ СМЕТКИ ЗА СЕКОЈА МАСА

Свадби, крштевки и други веселби со жива музика секој викенд се организираат и покрај забраната донесена со Уредба на Владата поради коронавирусот.  П ...
ИТАЛИЈАНСКИ СВЕШТЕНИК БАРА ДА СЕ ВОВЕДЕ ДАНОК ЗА ПРИСТОЈНОСТ ЗА НЕВЕСТИТЕ

ИТАЛИЈАНСКИ СВЕШТЕНИК БАРА ДА СЕ ВОВЕДЕ ДАНОК ЗА ПРИСТОЈНОСТ ЗА НЕВЕСТИТЕ

Италијански свештеник вели дека невестите со разголено деколте треба да платат поголема сума за нивните венчавки, како еден вид данок за пристојност. ...
2 / 2 НАПИСИ