Таг: Независна пратеничка група на ВМРО-ДПМНЕ

КАКО ЌЕ БЕШЕ МИЦКОСКИ ДА ИМАШЕ ХРАБРОСТ КАКО МУКОСКИ ДА ПРЕГОВАРА ЗА ФЕР ЗАКОН ЗА ОБВИНИТЕЛСТВО, РЕЧЕ  ЗАЕВ

КАКО ЌЕ БЕШЕ МИЦКОСКИ ДА ИМАШЕ ХРАБРОСТ КАКО МУКОСКИ ДА ПРЕГОВАРА ЗА ФЕР ЗАКОН ЗА ОБВИНИТЕЛСТВО, РЕЧЕ ЗАЕВ

Дали ќе има двотретинско мнозинство за Законот за јавно обвинителство ќе се види до крајот на неделата кога ќе биде ставен на гласење, рече денеска ли ...
МИЦКОСКИ ГИ ТЕРАШЕ ПРАТЕНИЦИТЕ ДА СТОЈАТ ДО ЅИД, СЕГА ГИ ТЕРА ДА ПОЧНАТ ИНИЦИЈАТИВА ЗА РАТИФИКАЦИЈА НА ЧЛЕНСТВОТО ВО НАТО, ВЕЛАТ ОД НЕЗАВИСНАТА ПРАТЕНИЧКА ГРУПА НА ВМРО-ДПМНЕ

МИЦКОСКИ ГИ ТЕРАШЕ ПРАТЕНИЦИТЕ ДА СТОЈАТ ДО ЅИД, СЕГА ГИ ТЕРА ДА ПОЧНАТ ИНИЦИЈАТИВА ЗА РАТИФИКАЦИЈА НА ЧЛЕНСТВОТО ВО НАТО, ВЕЛАТ ОД НЕЗАВИСНАТА ПРАТЕНИЧКА ГРУПА НА ВМРО-ДПМНЕ

Независната пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ вели дека е многу чудно што лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски ќе ѝ наложи на неговата пратеничка г ...
НЕЗАВИСНИТЕ ВМРОВСКИ ПРАТЕНИЦИ ПОБАРАА ЛЕКАРСКИ ТИМ В ПОНЕДЕЛНИК ДА ТЕСТИРА ЗА ДРОГА ВО СОБРАНИЕТО

НЕЗАВИСНИТЕ ВМРОВСКИ ПРАТЕНИЦИ ПОБАРАА ЛЕКАРСКИ ТИМ В ПОНЕДЕЛНИК ДА ТЕСТИРА ЗА ДРОГА ВО СОБРАНИЕТО

Независната пратеничка група на ВМРО-ДПМНЕ вели дека ќе поднесе иницијатива до Собранието сите пратеници доброволно да направат тест за дрога. „Бар ...
3 / 3 НАПИСИ