Таг: Никола Алексов

БЕНИ ШАЌИРИ И ДОСЕГАШНИОТ ДИРЕКТОР НА МКЦ СЕДАТ ЗАЕДНО ВО ДИРЕКТОРСКАТА КАНЦЕЛАРИЈА ОТИ АЛЕКСОВ НЕ Е РАЗРЕШЕН

БЕНИ ШАЌИРИ И ДОСЕГАШНИОТ ДИРЕКТОР НА МКЦ СЕДАТ ЗАЕДНО ВО ДИРЕКТОРСКАТА КАНЦЕЛАРИЈА ОТИ АЛЕКСОВ НЕ Е РАЗРЕШЕН

Новиот директор на Младинскиот културен центар (МКЦ) Бени Шаќири и досегашниот директор на институцијата Никола Алексов веќе втор ден седат заедно во ...
АРСОВСКА ТРЕБА ДА ДОБИЕ КРИВИЧНА ПРИЈАВА ОТИ НЕЗАКОНСКИ ГИ ПОСТАВИЛА В. Д. ДИРЕКТОРИТЕ НА ЗООЛОШКА И НА МКЦ, СМЕТА АНТИКОРУПЦИСКАТА КОМИСИЈА

АРСОВСКА ТРЕБА ДА ДОБИЕ КРИВИЧНА ПРИЈАВА ОТИ НЕЗАКОНСКИ ГИ ПОСТАВИЛА В. Д. ДИРЕКТОРИТЕ НА ЗООЛОШКА И НА МКЦ, СМЕТА АНТИКОРУПЦИСКАТА КОМИСИЈА

Градоначалничката на Скопје Данела Арсовска треба да добие кривична пријава затоа што незаконски ги поставила в. д. директорите на Зоолошка градина и ...
2 / 2 НАПИСИ