Таг: Никола Карев

САМОУБИСТВО ОД ЗАСЕДА

САМОУБИСТВО ОД ЗАСЕДА

1 Бреј, бреј, колку се вознемири власта за последниве протести. Мислев дека прашањето за граѓански активизам го затворивме во 2015 година кога ВМРО-ДП ...
ЧИСТАЧКАТА СО ЛЕКАРСКА ПОТВРДА ДЕКА Е НЕПОДВИЖНА ЗА ГЛАСАЊЕ, ФАТЕНА НА РАБОТА И ОДНЕСЕНА ВО ПОЛИЦИЈА

ЧИСТАЧКАТА СО ЛЕКАРСКА ПОТВРДА ДЕКА Е НЕПОДВИЖНА ЗА ГЛАСАЊЕ, ФАТЕНА НА РАБОТА И ОДНЕСЕНА ВО ПОЛИЦИЈА

Полицијата денеска ја фатила на работното место како хигиеничарка во скопската гимназија Никола Карев, осомничената Ј.А. која извадила лажно лекарско ...
ЧИСТАЧКАТА СО ЛЕКАРСКА ПОТВРДА ДЕКА Е НЕПОДВИЖНА ЗА ГЛАСАЊЕ, ФАТЕНА НА РАБОТА И ОДНЕСЕНА ВО ПОЛИЦИЈА

ЧИСТАЧКАТА СО ЛЕКАРСКА ПОТВРДА ДЕКА Е НЕПОДВИЖНА ЗА ГЛАСАЊЕ, ФАТЕНА НА РАБОТА И ОДНЕСЕНА ВО ПОЛИЦИЈА

Полицијата денеска ја фатила на работното место како хигиеничарка во гимназијата Никола Карев, осомничената Ј.А. која изва ...
3 / 3 НАПИСИ