Таг: Никола Паскали

НУРКАЧИТЕ ОД АКВАТЕК ГО ЧИСТАТ ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО ВО НОВИОТ СПОТ НА „СКОПСКО“

НУРКАЧИТЕ ОД АКВАТЕК ГО ЧИСТАТ ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО ВО НОВИОТ СПОТ НА „СКОПСКО“

„Скопско и сè е можно“ стана „Заедно и сè е можно“ во новата реклама на „скопско“, која повикува да ги чуваме Охридското Езеро и природата воопшто. Гл ...
МОНОКСИЛОТ НА ДНОТО НА ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО НАЈДОБРО Е ДА ОСТАНЕ ТАМУ, СМЕТА АРХЕОЛОГОТ ПАСКАЛИ

МОНОКСИЛОТ НА ДНОТО НА ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО НАЈДОБРО Е ДА ОСТАНЕ ТАМУ, СМЕТА АРХЕОЛОГОТ ПАСКАЛИ

Дрвениот чамец моноксил кој се наоѓа на езерското дно кај Свети Наум, за кој некои велат дека датира од праисторија, најдобро е да остане таму каде шт ...
НУРКАЧИ НАШЛЕ БЕЛИ ВРЕЌИ ВО ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО КАЈ ГРАДСКОТО ШЕТАЛИШТЕ

НУРКАЧИ НАШЛЕ БЕЛИ ВРЕЌИ ВО ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО КАЈ ГРАДСКОТО ШЕТАЛИШТЕ

Нуркачите од „Акватек” денеска пронајдоа и фотографираа затворени бели вреќи со непозната содржина, фрлени во Охридското езерото кај градското шеталиш ...
АПАРТМАНОТ СО ОТПАД МИ Е СКОРО КОМПЛЕТИРАН, ВЕЛИ НУРКАЧОТ ПАСКАЛИ ОТКАКО ВО ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО НАЈДЕ БОЈЛЕР

АПАРТМАНОТ СО ОТПАД МИ Е СКОРО КОМПЛЕТИРАН, ВЕЛИ НУРКАЧОТ ПАСКАЛИ ОТКАКО ВО ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО НАЈДЕ БОЈЛЕР

Апартманот со отпад ми е скоро комплетиран, вели познатиот охридски нуркач Никола Паскали кој деновиве кај Трпејца на езерското дно на Охридското езер ...
ГО НАПУМПАВ ЕЛЕКОТ СО ВОЗДУХ ЗА ПОЛЕСНО ДА ИЗВАДАМ КАДА ОД ДНОТО НА ЕЗЕРОТО, ВЕЛИ НУРКАЧОТ ПАСКАЛИ

ГО НАПУМПАВ ЕЛЕКОТ СО ВОЗДУХ ЗА ПОЛЕСНО ДА ИЗВАДАМ КАДА ОД ДНОТО НА ЕЗЕРОТО, ВЕЛИ НУРКАЧОТ ПАСКАЛИ

Познатиот охридски нуркач Никола Паскали деновиве од дното на Охридското Езеро кај Мостот на желбите извади када, што некој ја фрлил на околу 100 метр ...
МРТВИ РИБИ, МРЕЖИ И ДЕТСКИ ИГРАЧКИ РАСПОСЛАНИ НА ДНОТО НА ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО

МРТВИ РИБИ, МРЕЖИ И ДЕТСКИ ИГРАЧКИ РАСПОСЛАНИ НА ДНОТО НА ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО

Во пресрет на 1 Мај, младиот охридски нуркач од Центарот за подводни активности „Акватек” Никола Паскали се соочи со распослано ѓубре на дното на Охри ...
НУРКАЧОТ ПАСКАЛИ ГО СНИМИ ПОДВОДНИОТ СВЕТ НА ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО ЗА ВРЕМЕ НА СНЕЖНА ЛУЊА

НУРКАЧОТ ПАСКАЛИ ГО СНИМИ ПОДВОДНИОТ СВЕТ НА ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО ЗА ВРЕМЕ НА СНЕЖНА ЛУЊА

Познатиот охридски нуркач Никола Паскали го сними подводниот свет на Охридското Езеро додека над градот беснееше снежна луња. „Кога се нурка во ...
НУРКАЧОТ НИКОЛА ПАСКАЛИ ОТКРИ КОЛОНИЈА ОХРИДСКИ РАКОВИ ВО ЕЗЕРОТО КОИ ГИ НЕМАШЕ СО ГОДИНИ

НУРКАЧОТ НИКОЛА ПАСКАЛИ ОТКРИ КОЛОНИЈА ОХРИДСКИ РАКОВИ ВО ЕЗЕРОТО КОИ ГИ НЕМАШЕ СО ГОДИНИ

Познатиот охридски нуркач Никола Паскали откри колонија на охридски ракови. Со подводна камера, тој ги снимил кај плажата „Акапулко”, на длабочина од ...
8 / 8 НАПИСИ