Таг: Никола Тупанчески

БРЗА ПРОМЕНА НА МИНИСТРИТЕ ЗА ПРАВДА НЕ Е НАЈДОБРО РЕШЕНИЕ, НО НЕ СУМ ОПТОВАРЕН СО ТОА ДАЛИ ЌЕ МЕ СМЕНАТ, КАЖА ТУПАНЧЕСКИ ВО ШТИП

БРЗА ПРОМЕНА НА МИНИСТРИТЕ ЗА ПРАВДА НЕ Е НАЈДОБРО РЕШЕНИЕ, НО НЕ СУМ ОПТОВАРЕН СО ТОА ДАЛИ ЌЕ МЕ СМЕНАТ, КАЖА ТУПАНЧЕСКИ ВО ШТИП

„Во разговорот што го имав со претседателите на Апелациониот и на Основниот суд Штип, како и со Вишиот и Основниот јавен обвинител од овој град, дојдо ...
ОБВИНЕТИОТ РАШКОВСКИ КОЈ НЕ Е СУСПЕНДИРАН, МОЖЕ И ДА ПРЕДАВА НА СТУДЕНТИ, ДЕНЕСКА МУ БЕШЕ ДЕКОР НА МИНИСТЕРОТ ТУПАНЧЕСКИ НА ПРВИОТ АКАДЕМСКИ ЧАС НА ПРАВНИОТ ФАКУЛТЕТ

ОБВИНЕТИОТ РАШКОВСКИ КОЈ НЕ Е СУСПЕНДИРАН, МОЖЕ И ДА ПРЕДАВА НА СТУДЕНТИ, ДЕНЕСКА МУ БЕШЕ ДЕКОР НА МИНИСТЕРОТ ТУПАНЧЕСКИ НА ПРВИОТ АКАДЕМСКИ ЧАС НА ПРАВНИОТ ФАКУЛТЕТ

На првиот академски час денеска на Правниот факултет "Јустинијан Први", денеска зад официјалните лица на чело со професорот Никола Тупанчески, министе ...
ДА ГИ МОТИВИРАМЕ ТЕХНИЧКИТЕ СЛУЖБИ ВО СУДСТВОТО И ОБВИНИТЕЛСТВОТО СО ПОГОЛЕМИ ПЛАТИ, ПОБАРА ТУПАНЧЕВСКИ, А СОБРАНИЕТО ГЛАСАШЕ „ЗА“

ДА ГИ МОТИВИРАМЕ ТЕХНИЧКИТЕ СЛУЖБИ ВО СУДСТВОТО И ОБВИНИТЕЛСТВОТО СО ПОГОЛЕМИ ПЛАТИ, ПОБАРА ТУПАНЧЕВСКИ, А СОБРАНИЕТО ГЛАСАШЕ „ЗА“

Собранието им даде зелено светло на измените на Законот за судска служба, Законот за јавнообвинителска служба и на Законот за извршување на санкциите, ...
НА ДЕНОТ НА ПОЧЕТОКОТ НА БЛОКАДАТА НА СОБРАНИЕТО, ТУПАНЧЕСКИ ИМ ИСПРАТИ ПОКАНА НА ВМРО-ДПМНЕ ЗА УЧЕСТВО ВО ИЗРАБОТКА НА НОВ ИЗБОРЕН ЗАКОНИК

НА ДЕНОТ НА ПОЧЕТОКОТ НА БЛОКАДАТА НА СОБРАНИЕТО, ТУПАНЧЕСКИ ИМ ИСПРАТИ ПОКАНА НА ВМРО-ДПМНЕ ЗА УЧЕСТВО ВО ИЗРАБОТКА НА НОВ ИЗБОРЕН ЗАКОНИК

Со поставена основа од забелешките од ОБСЕ/ОДХР од последните избори, почнува изработката на нов Изборен законик, најдемократски, кажа на денешниот пр ...
АДВОКАТКАТА ТРЕБАЛО САМО ДА ПУШТИ ТУЖБА ДО ГРАЃАНСКИ СУД, А НЕ ДА ОДИ ДО ВРХОВЕН ЗА СЛУЧАЈОТ НА ПОКОЈНИОТ ТОНИ САЛИ, ВЕЛИ МИНИСТЕРОТ ТУПАНЧЕСКИ

АДВОКАТКАТА ТРЕБАЛО САМО ДА ПУШТИ ТУЖБА ДО ГРАЃАНСКИ СУД, А НЕ ДА ОДИ ДО ВРХОВЕН ЗА СЛУЧАЈОТ НА ПОКОЈНИОТ ТОНИ САЛИ, ВЕЛИ МИНИСТЕРОТ ТУПАНЧЕСКИ

По обвинувањата на адвокати за негативни искуства со Министерството за правда откако ќе пружат бесплатната правна помош на ранливи категории граѓани, ...
5 / 5 НАПИСИ