Таг: ноември

БЕСПЛАТЕН ПРЕГЛЕД ЗА МАМОГРАФ ОД 1 НОЕМВРИ, НАЈАВИ МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО

БЕСПЛАТЕН ПРЕГЛЕД ЗА МАМОГРАФ ОД 1 НОЕМВРИ, НАЈАВИ МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО

Од 1 ноември ќе има бесплатни прегледи за рак на дојка, а пријавувањето ќе биде преку специјална веб-страна, најави Министерството за здравство. „Ж ...
СОВЕТУВАЊЕ ЗА ГЕРМАНСКА ПЕНЗИЈА ИДНИОТ МЕСЕЦ ВО СКОПЈЕ И ТЕТОВО

СОВЕТУВАЊЕ ЗА ГЕРМАНСКА ПЕНЗИЈА ИДНИОТ МЕСЕЦ ВО СКОПЈЕ И ТЕТОВО

Службеници од Германскиот фонд за пезниско осигурување на 7-ми и 8-ми следниот месец ќе оддржат советување во Македонија, за македонски граѓани кои ра ...
2 / 2 НАПИСИ