Таг: Нола Исмајловска-Старова

ЗАКОНОТ ЗА ОДБРАНА ИЗГЛАСАН БЕЗ ПРИСУСТВО НА ПРАТЕНИЦИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ, ПЕШЕВСКА ЈА НАПАДНА ИСМАЈЛОВСКА-СТАРОВА

ЗАКОНОТ ЗА ОДБРАНА ИЗГЛАСАН БЕЗ ПРИСУСТВО НА ПРАТЕНИЦИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ, ПЕШЕВСКА ЈА НАПАДНА ИСМАЈЛОВСКА-СТАРОВА

Со 80 гласа „за“ денеска во Собранието беше изгласан Законот за одбрана. За Законот не гласаа пратениците од ВМРО-ДПМНЕ кои не беа ниту во салата. ...
1 / 1 НАПИСИ