Таг: нов директор

Д-Р СИНИША СТОЈАНОСКИ Е НОВ ДИРЕКТОР НА БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“ ВО СКОПЈЕ

Д-Р СИНИША СТОЈАНОСКИ Е НОВ ДИРЕКТОР НА БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“ ВО СКОПЈЕ

Доктор Синиша Стојаноски е нов директор на Градската општа болница (ГОБ) „8 Септември“ во Скопје, соопшти Министерството за здравство. Д-р Стојаноски ...
ВИОЛОНЧЕЛИСТОТ АЛЕКСАНДАР КОТЕВСКИ Е НОВ В. Д. ДИРЕКТОР НА ФИЛХАРМОНИЈАТА

ВИОЛОНЧЕЛИСТОТ АЛЕКСАНДАР КОТЕВСКИ Е НОВ В. Д. ДИРЕКТОР НА ФИЛХАРМОНИЈАТА

Виолончелистот Александар Котевски е назначен за в. д. директор на Филхармонијата, соопшти националната установа. Котевски доаѓа на местото на Ангелин ...
Д-Р ОЛИВЕР ЗАФИРОВСКИ Е НОВ ДИРЕКТОР НА КЛИНИКАТА ЗА ПУЛМОЛОГИЈА

Д-Р ОЛИВЕР ЗАФИРОВСКИ Е НОВ ДИРЕКТОР НА КЛИНИКАТА ЗА ПУЛМОЛОГИЈА

Доктор Оливер Зафировски е нов директор на Клиниката за пулмологија и алергологија во Скопје, објави тој на својот фејсбук профил. Д-р Зафировски доаѓ ...
ВЛАДИМИР КОСИЈЕР НОВ ДИРЕКТОР НА ПИВАРА СКОПЈЕ

ВЛАДИМИР КОСИЈЕР НОВ ДИРЕКТОР НА ПИВАРА СКОПЈЕ

Од први следниот месец на функцијата генерален директор на Пивара Скопје ќе биде Владимир Косијер, соопшти компанијата. Тој доаѓа на местото на Јован ...
ФАГОТИСТОТ ЌАЗИМ АСОТИЌ НОВ В.Д ДИРЕКТОР НА МОБ

ФАГОТИСТОТ ЌАЗИМ АСОТИЌ НОВ В.Д ДИРЕКТОР НА МОБ

Фаготистот Ќазим Асотиќ е нов в.д директор на Македонската опера и балет (МОБ) . Музичарот, кој повеќе од 30 години е дел од Оркестарот на МОБ, на фун ...
5 / 5 НАПИСИ