Таг: нов сој

КАЗНЕТИ СМЕ, НАМЕСТО ДА СМЕ ПОФАЛЕНИ ОТИ ГО ОТКРИВМЕ НОВИОТ СОЈ НА КОВИД-19, РЕАГИРА ЈУЖНА АФРИКА

КАЗНЕТИ СМЕ, НАМЕСТО ДА СМЕ ПОФАЛЕНИ ОТИ ГО ОТКРИВМЕ НОВИОТ СОЈ НА КОВИД-19, РЕАГИРА ЈУЖНА АФРИКА

Јужна Африка се пожали дека е казнета, наместо да добие аплаузи, откако го откри омикрон, новиот сој на ковид-19. Реакцијата на Министерството за н ...
НОВИОТ СОЈ НА КОРОНАВИРУСОТ ИМЕНУВАН ОМИКРОН, СЗО ВЕЛИ ДЕКА Е ЗАГРИЖУВАЧКИ

НОВИОТ СОЈ НА КОРОНАВИРУСОТ ИМЕНУВАН ОМИКРОН, СЗО ВЕЛИ ДЕКА Е ЗАГРИЖУВАЧКИ

Светската здравствена организација го означи новиот сој на коронавирусот откриен во Јужна Африка како загрижувачки и го именуваше омикрон. Јужна Африк ...
БЕЛГИЈА ГО ПОТВРДИ ПРВИОТ СЛУЧАЈ НА НОВИОТ ЈУЖНОАФРИКАНСКИ СОЈ НА КОРОНАВИРУСОТ ВО ЕВРОПА

БЕЛГИЈА ГО ПОТВРДИ ПРВИОТ СЛУЧАЈ НА НОВИОТ ЈУЖНОАФРИКАНСКИ СОЈ НА КОРОНАВИРУСОТ ВО ЕВРОПА

Првиот случај на новиот јужноафрикански сој на коронавирусот во Европа е потврден во Белгија. Властите кажаа дека станува збор за млада невакцинирана ...
И ЕУ ГИ ЗАПИРА АВИОНСКИТЕ ВРСКИ СО ЈУГОТ НА АФРИКА ПОРАДИ НОВИОТ СОЈ НА КОРОНАВИРУСОТ

И ЕУ ГИ ЗАПИРА АВИОНСКИТЕ ВРСКИ СО ЈУГОТ НА АФРИКА ПОРАДИ НОВИОТ СОЈ НА КОРОНАВИРУСОТ

По Велика Британија и Израел, и Европската Унија објави дека планира да го суспендира авионскиот сообраќај со југот на Африка поради појавата на новио ...
НОВИОТ СОЈ НА КОРОНАВИРУСОТ ОД ЈУЖНА АФРИКА ЗНАЧИТЕЛНО СЕ РАЗЛИКУВА ОД ОРИГИНАЛНИОТ КОРОНАВИРУС, ВЕЛАТ БРИТАНСКИТЕ ВЛАСТИ

НОВИОТ СОЈ НА КОРОНАВИРУСОТ ОД ЈУЖНА АФРИКА ЗНАЧИТЕЛНО СЕ РАЗЛИКУВА ОД ОРИГИНАЛНИОТ КОРОНАВИРУС, ВЕЛАТ БРИТАНСКИТЕ ВЛАСТИ

Британските здравствени власти изразија загриженост дека новооткриената варијанта на коронавирусот во Јужна Африка би можела да ги направи вакцините п ...
БРИТАНИЈА ВОВЕДЕ КАРАНТИН ЗА ПАТНИЦИТЕ ОД ЈУГОТ НА АФРИКА ПОРАДИ НОВА ВАРИЈАНТА НА КОРОНАВИРУСОТ

БРИТАНИЈА ВОВЕДЕ КАРАНТИН ЗА ПАТНИЦИТЕ ОД ЈУГОТ НА АФРИКА ПОРАДИ НОВА ВАРИЈАНТА НА КОРОНАВИРУСОТ

Велика Британија воведе задолжителен карантин за патниците кои доаѓаат од јужниот дел на Африка поради грижите околу нова варијанта на коронавирусот. ...
6 / 6 НАПИСИ