Таг: нутрија

ДАНСКА ЌЕ УБИЕ 17 МИЛИОНИ НУТРИИ ОТКАКО 214 ЛУЃЕ СЕ ЗАРАЗИЛЕ СО ВЕРЗИИ НА КОРОНАВИРУС ПОВРЗАНИ СО ОВИЕ ЖИВОТНИ

ДАНСКА ЌЕ УБИЕ 17 МИЛИОНИ НУТРИИ ОТКАКО 214 ЛУЃЕ СЕ ЗАРАЗИЛЕ СО ВЕРЗИИ НА КОРОНАВИРУС ПОВРЗАНИ СО ОВИЕ ЖИВОТНИ

Над 200 Данци се заразиле со верзии на коронавирусот што се поврзуваат со нутрии, поради што земјата најави дека ќе усмрти милиони примероци од овие ж ...
НУТРИИ ЗАРАЗЕНИ СО КОРОНАВИРУС НА ДВЕ ФАРМИ ВО ХОЛАНДИЈА

НУТРИИ ЗАРАЗЕНИ СО КОРОНАВИРУС НА ДВЕ ФАРМИ ВО ХОЛАНДИЈА

Две фарми за нутрии во јужна Холандија се ставени во карантин откако било утврдено дека неколку од овие животни се заразени со коронавирус, објави там ...
2 / 2 НАПИСИ